Casa Do Samba

22 april 2017 | 23:00

Casa Do Samba está de volta!

Casa do Samba presenterar en brasiliansk karnevalklubb med heta rytmer. Simón De La Onda & DJ A-Wax ger oss en härlig spelning fylld av brasiliansk samba, baile funk, och latinmusik!

`·.¸¸.·´´¯`··._.· DJ’s `·.¸¸.·´´¯`··._.·

SIMÓN DE LA ONDA

En kreolsk regnbåge av sydamerikansk, karibisk, afrikansk och västerländsk subklubbkultur som inte ser några gränser mellan musik och dans! Simón har värmt upp inför legender som: Calle 13, Dr Alban, DJ Edgar, Toy Selectah, Uproot Andy, Douster, Matanza mfl.Med 12 års erfarenhet av DJande på allt från mexikanska barer i Buenos Aires till att spela på hemliga Gay-klubbar i NYC och Havanna hem till dansgolvet på Moriskan!
Lyssna här: http://soundcloud.com/simon-de-la-onda

DJ A-WAX

A-Wax har rockat dansgolv och scener runt om i Sverige och utomlands sedan sent 90-tal! När han inte är aktiv i studiokollektivet Moment 22 i Malmö hittar man honom lite här och där. Han spelar allt från HipHop och Grime till Reggaeton, Cumbia och och allt där emellan. Denna afton lovar han att bjuda på ett bastungt och dansant set som motverkar de kalla kårar som för tillfället spridit sig över världen.

Varmt välkomna!