Dansa i Parken: La Mambanegra

29 juni 2017 | 18:00

Välkomna till Dansa i Parken – denna torsdag med salsa! Kvällen börjar med workshop med erfarna lärare inom sin genre och sedan står ett liveband på scen så du kan testa dina nya ”moves”.

18.00-19.30 Workshop med Richelle Eriksson från Malmö Dansakademi
19.30-20.00 DJ Simón de La Onda
20.00-21.30 La Mambanegra (Colombia)
21.30-22.00 DJ Simón de la Onda

Simón De La Onda
Simón är en eklektisk DJ, den perfekta mixen av zen & hype. Sedan första DJ gigget – över 10 år tillbaka – har hans motto varit ”Latinsweets & Afrobeats in your R&B-sheets”.
Denna afton kommer han bädda kvällen med extra mycket salsa och annan extra såsig latin-musik!

La Mambanegra
Denna kväll är det salsa för hela slanten och musiken denna kväll står den hyllade latinamerikanska orkestern La Mambanegra för! Förra året gjorde de en bejublad Europaturné och utnämndes av den amerikanska tidningen Billboard som ett av Colombias fem bästa band. Nu gör La Mambanegra sin andra Europaturné med spelningar på bland annat Roskilde-festivalen.

Med inspiration från salsamusiken som spelades i New York på 70-talet och med inslag av jamaicansk och colombiansk musik, funk och hiphop har La Mambanegra skapat ett helt nytt koncept av salsa och latinamerikansk musik.

Missa inte chansen att se, dansa och lyssna till La Mambanegra här på Moriskan!

Kvällarna är anpassade för alla åldersgrupper och dansen är till för dig som en nyfiken på en ny stil eller för dig som vill utveckla dig. Du som inte vill dansa utan bara vill njuta av härlig musik är självklart också välkommen!

Kvällen är i samarbete med Latino Festival.

Nästa Dansa i Parken är den 27 juli kl 18 med temat tango. Ruben Marin med danspartner som leder workshopen och Tipica Tangarte på scenen.

Vi ses på Moriskan!