Malmöfestivalen – Den Stora Efterfesten!

17 augusti 2018 | 22:00

Sista kvällen på MALMÖFESTIVALEN och vi kör den stora efterfesten hos oss!
Hemliga gäster live + bästa hiphop/afrobeats när NIVY SOUND gästar stora salongen.

Hela huset, 22-03.00, 18+
Förköp via tickster (undvik kö, gå raka vägen in)
Biljetter finns här: https://bit.ly/2M9fmiz
Guldkort gäller

NIVY SOUND (LIVE+DJ-SET)

NIVY består av Jireel, Denz, Seedy, Adrijana och artistmanagern Kristian Riffo och producenten Jeff Roman. NIVY grundades 2015 av Riffo & Roman. Rapparen Denz blev första artisten ut och låten Jetski blev Nivys första officiella släpp. Denz och Nivy byggde snabbt upp ett namn inom den svenska Hiphop-scenen och  2016 debuterade NIVY’s nästa artist, den då 15-åriga Jireel, med låten ”Här Och Nu”. Jireel och låten Cataleya blev sedan starten för en fet våg för ny svensk hiphop, där NIVY och Jireel kom med ett unikt och riktigt fresh sound. På kort tid har Nivy passerat 60 miljoner streams på Spotify och över 15 miljoner views på youtube, fått P3guld- och grammispriser samt turnerat runt om i landet. Artisten Seedy & Adrijana är Nivys senaste satsningar.

Detta är definitivt ett crew och label att räkna med, missa inte när de kör ett Massive på stora scen med hemliga gäster och den fetaste musiken!

https://www.instagram.com/itsnivy/

DJ RUDEGAL (DK)

DJ RudeGal är ett musikfan och en grym DJ från Danmark. Hon började sin karriär i nöjeslivet redan som 19-åring och har sedan dess hållt ett stort antal klubbar och events med både nationella och internationella bokningar. Hon var också nominerad till ”Best African DJ Awards” i Köpenhamn! DJ RudeGal håller en tight urban och karibisk mix, en sann underhållare och ett proffs bakom spakarna.

DJ NEYNEY (Zanzibar)

Vanessa Marko aka DJ Neyney är resident DJ för Klubb Zanzibar på Moriskan. 2010 startade hon musikkollektivet Femtastic och har sedan dess gjort sig ett namn genom kampanjer och koncept som Femtastic, FATTA, KWAAI, Syrran Malmö och Nattstad. Som erfaren DJ väljer hon hits med känsla och har ett tränat öra för det allra senaste! Ni får höra Hiphop och Afrobeat med grymma mixar och bra energi.

Instagram: @Neyneymarko
Soundcloud: https://soundcloud.com/dj_neyney

I BISTRON: TEAM MATA

När Emma och Thea aka Team MaTa tar över mixern och dansgolvet på klubben blir det alltid svettigt! Team MaTa är Malmös nyfödda powerduo som pumpar alla anthems du vill höra en kväll! Duon utlovar något till alla som är down för fest och dans! De har tidigare spelat på Far i Hatten och Grand och gör nu sin Moriskan-premiär i Bistron. Yaaaaas 😉