Den stora öppningshelgen: Lur, DJ Paisley & Iris Gold, fri entré

28 april 2018 | 18:00

Efter en lång vinter är det äntligen vår och det firar vi med att kick-starta årets högsäsong i Folkets Park! I fem dagar kommer det bjudas på musik och dans, god mat i gott sällskap, fyndläge på barnloppis, skivmarknad och swop meet, skatetävlingen Miniramp Jam, historiska rundvandringar i parken och mycket, mycket mer! Det pågår aktiviteter i nästan varje lokal i parken och det mesta är gratis!

Denna kväll bjuder på sköna toner från Spegelsalens scen med LUR, DJ Paisley och Iris Gold. Det blir en skön mix av elektro, soul, pop och psykedeliska toner!

LUR– ”Distorting Patterns”
Du är välkommen till en oöverträffad musikritual, av gamla vänner till nya vänner, som firar de nuvarande cyklerna som är känd som tiden.

Från en terräng av tidklingande låtar framträder LUR för att utmana världens ledande symmetri. Med sprängande slag, livliga videofilmer, brutna basar, accelererande akrobatik, utomjordiska outfits och sång, börjar en ny era. Kom med i det kosmiska elektrokaoset!

Lur är en artistisk musikupplevelse med live-loopad elektronisk musik, bilder, stansdiktning och tornado-akrobatik. Från Malmö till Berlin, till Havanna till New York, till Shanghai och hem till Malmö igen, för att presentera deras femte show ”Distorting Patterns”.

Nyfiken på Lur?
Titta här

DJ Paisley
DJ Paisley (Tredje Dynastin, Klubb Kristallen) – Glittrande sväng från olika delar av jordklotet.

Iris Gold
Historien om Iris Gold började på Christiana där den unga Iris hade en nomadisk uppväxt i en kreativ konstnärsmiljö med influenser från bland annat Jeffersson Airplane, The Doors, Mommas and the Poppas. Den dansk/engelska/jamaicanska sångerskan flyttade senare till London där hon snabbt blev en del av musikscenen och uppträdde med artister som Miguel, Blur, Taylor Swift och Robbie Williams.

Iris Golds mix av flowerpower med hiphop och pop har gjort att hennes uppträdande är något utöver det vanliga!

Detta händer i parken idag:
Franska torget:
Kl 12-20 Street Food Malmö öppet
Kl 14-18 Skatetävling Folkets Miniramp Jam

Parktorget:
Kl 14-16 Basketlekar med föreningen Hemmaplan

Far i Hatten:
Kl 17 Hattens 5-årsjubileum

Vi ses i parken!

Ät i Moriskans Bistro innan konserten!
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35