Discover What’s Brewing: Champion JR live, VÄS live, Treat Yo Self

16 december 2017 | 23:00

Stor kväll med det hetaste på musikscenen just nu!

Hur låter sångaren i Movits! solo-material? Vem är den mystiska VÄS bakom ”Rödvin”-låten? Hur mycket glitter i ansiktet kan du ”Treat Yo Self” med? På lördag 16 december får vi svar på alla våra frågor. Tillsammans med Discover What’s Brewing presenterar Moriskan en fet live- och djkväll.

LIVE
Champion JR

Champion J.R är Johan Rensfeldts (sångaren i Movits!) senaste projekt som är en blandning av dancehall och reagge. I augusti förra året fanns det tid för Rensfeldt att arbeta på något han länge tänkt på. Som han beskriver det själv att “den lille jamaicanen behövde komma ut”.  Första idén var att bara släppa lite låtar, men det blev albumet ”Callaloo LP” som släpptes i somras.

– ”När du säger dancehall tänker många Drake, men det är inte vad det är. Jag är mer Jamaica, gammal dancehall, Dr. Alban-bas, säger Rensfeldt.”

Om låten “Callaloo” ft Erik Emanuel säger Johan själv ”Callaloo är en karibisk gryta, liknande en spenatsoppa, men framförallt ett ord jag haft i anteckningsblocket länge för att det ligger så förbannat bra i munnen. Erik gled förbi studion för några veckor sen och rätt snabbt hade vi grunden till nått som skulle visa sig bli sommarens låt, nä men skämt åsido, sällan haft så kul i studion och Erik är en riktig beast när det kommer till hooks! Bounce som en Kangaroos!”

VÄS

Med första singeln Rödvin får VÄS, Bac Nini, Rahimic och Anis alla lyssnare att öppna upp flaskan, hälla upp i glasen och starta festen! Det verkade funka då låten direkt blev signad och började snurra på P3-rotation. Bac Nini, Rahimic och Anis är Malmöbaserade artister, men VEM är VÄS? Så länge fötterna rör sig och väggarna gungar spelar det ingen roll tänker vi. Men vi får se vad som sker den 16 december… 😉

DJ’S

Tre ord: TREAT YO SELF!

· Pop · R’n’B · Anthems · Guilty Pleasures · Hits·

Fram med paljettstassen och glittret.
TREAT. YO. SELF.
Skäms inte.
Skippa gymmet idag, det är okej.
Drick bärs på en tisdag, det är okej.
Skjut upp tvättid och plugg en gång till.
Ha i lite extra smör i pannan.
Köp en shot kl 02.45.
Strunta i Private Session på Spotify.
Snooza några gånger till.
Ljug om nåt när du inte pallar ses.
TA PÅ DIG FESTTRÖJAN EN MÅNDAG.
Det är okej.
Konsumera lite i onödan, det är okej.
Treat yo self.

Kolla här!

Discover What’s Brewing

Discover What’s Brewing är initiativet som uppmärksammar vad som är på gång på den svenska och skandinaviska musikscenen och ger artister möjlighet att ta nästa steg för att nå ut till en större publik.

#discoverwhatsbrewing #dwbsweden #gaffa #moriskan