Releasefest: Effayé

29 september 2017 | 18:00

EFFAYÉ:S RELEASEFEST

Effayé är tillbaka med ett nytt och moget sound. Fem nya låtar, fem nya berättelser. Äntligen på Moriskan, för att presentera sin EP ”YOU”, i samarbete med Malmö Stad.

Fatima Effayé

Fatima Effayé

En föreställning med musik som handlar om känsla, liv, hopp och drömmar. Drift Away with Effayé, handlar om livets sätt att kunna färdas iväg. Tankar om paradis, tankar om livet.

Effayé är sångerska och textskrivare och hon riktar in sig på en genre som hon själv kallar för ”Dreamy Soul”. Effayé började släppa material i somras och har bland annat, med stöd från Malmö Stad, kunnat skapa och släppa en musikvideo producerad av Studio E som går vid namnet ”Wash Away”. Hösten bär med sig många nyheter som Effayé sakta men säkert, kommer till att överraska oss med! Framträdandet av nya EP:n ”You” på Moriskan innebär att du kommer att få ta del av allt det nya materialet, före än alla andra, och färdas iväg i en känslosam resa med sång och ambivalenta melodier från djupet.

LOUNGE & MINGLE

DJ NAFFSAID (Omar Naffah) kommer till att vara på plats för att förse er med härlig musik under LOUNGE & MINGLE-timmarna! Han spelar allt från reagge, dancehall till hip hop och rap! DJ Naffsaid har flera års erfarenhet, har spelat på många arenor och vet garanterat sin grej! ?

FÖRBAND

Fantastiska Eye2Eye Jungstaz har kommit hela vägen från London för att vara förband under kvällen. Vi har även med oss dansöserna Ranya Asadi och Tina Le som kommer bjuda på vogue. Även Emma Dimitrijevic och Emma Persson från Urban Dance Warehouse kommer för att köra sin grej. Rap-artisten Robin Olsson warmuppar med vibe:iga låtar och Dennis Joel Jeppsson rappar om känsla, livet och andra ting som berör.

Detta är helt enkelt INGET DU VILL MISSA!

www.facebook.com/effayemusic
www.instagram.com/effayemusic
Effayé:s video ”Wash Away”: https://youtu.be/prUXF3QHpgg

_____________

Samtidigt i Bistron: AW med fri buffé mellan 17.00-19.00!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
 www.moriskansbistro.se
040-685 40 35