Familjen Live + Klubb 

14 april 2018 | 23.00

Den 14 april kommer Familjen till Moriska Paviljongen!

Köp biljetter till Familjen innan det tar slut!!
Få biljetter kvar så passa på och köp!
BILJETTER: http://bit.ly/2yXf5YQ

Killen från Hässleholm, Johan T Karlsson, alias Familjen, slog igenom hårt med hits som ”Det snurrar i min skalle” och ”Det var jag”. Han vann Grammis och medverkan i det älskade tv-programmet ”Så mycket bättre”. Nu har han färdigställt sitt fjärde album ”Kom” och beger sig ut på turné i vår. Den 9 februari har han turnépremiär på festivalen Where’s The Music i Norrköping och lördag 14 april kommer han till Moriskan i Malmö.

”KOM”

Albumet ”Kom” släpptes den 2 mars och förser oss med elektronisk pop med personliga och politiska texter – en skildring såväl av dagens Sverige som av människan.
In och lyssna på det nya albumet!
https://open.spotify.com/album/42ok4671LxncB11ud1JwPW?si=D7DiWr4VQJi22YBt9IkO6A

Lör 14 april
Dörrar 22.00, på scen 23.00
Pris: 200kr + service
Ålder: 18 år

DJS:

TREAT YO SELF
Det är fest, det är dans, det är allsång, det är känslor, det är glitter, det är älsklings-skämmiga hits och skamlöst publikfrieri, det är Treat Yo Self med Moa & Linnea!

SUCK MA TITTIES
Dj Suck Ma Titties har ett motto i livet och det är ”varför spela svår, när du kan vara lätt”. Mattis är känd för att mixa E-type med GES och lämnar ingen själ oberörd. Denna kväll kommer hon spela gyllene hits från alla tider. Så förbered dig på att aldrig vilja lämna dansgolvet och en show utan dess like!

TRPL A (Warm Up!)
Sedan 2009 har Ninjo Bergström och Pierre Zalas satt Malmös klubbscen i gungning med ett driv och en energi utan dess like. Under årens gång har de hunnit ta ett par varv runt vår jordaxel och samlat på sig spelningar på allt från lokala nattklubbar till internationella festivaler. Kanske har du sett dem ett par år i följd spelandes på Valborgsfirandet i Lund tillsammans med 30.000 andra, eller som uppvärmning inför Maskinen, Far & Son och Panda Da Panda på Moriskan? Något som är säkert: TRPL A levererar en kreativ blandning av elektronisk dansmusik med urbana influenser, toppat med tropiska tongångar och en jävla massa röjj!!

TIPS

Ät i Moriskans Bistro innan konserten.
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35