Festen 5 Januari!

05 januari 2018 | 22:00

Årets bästa fest är tillbaka! Tre dansgolv extra allt.
Early bird-biljetterna är helt slutsålda. Fåtal ordinarie finns kvar: http://bit.ly/2Cq2fsu

I mer än 20 år har Malmös roligaste människor strålat samman och tillsammans gjort den 5 januari till hela årets mest emotsedda festdatum. Årets bästa djs får alla Moriskans golv att koka och alla dina vänner och bekanta kommer vara på plats. Så även dina ex, 2017 års samlade instagramcrushar och någon tok du träffade på festival i ett tidigare liv. Räkna med en kväll fylld med dans, malmöitisk värme och svala drycker.

I år kommer vi – precis som i fjol – att förvandla 5 Januari-festen till ett mer personligt och varmt kalas på Moriskan. Mindre lokal betyder intensivare fest och färre biljetter, så hör av dig till din kompis kompis som jobbar på Nöjesguiden redan nu. Biljetterna tar slut snabbt varje år så köp din biljett nu!

Ingen biljett = Ingen fest.
Just nu finns ett begränsat antal early bird biljetter för alla som är snabba.

NG:S MALMÖPRIS

Kvällen inleds med utdelningen av Nöjesguidens Malmöpris 2017, där vi lyfter fram de personer, organisationer och initiativ som har betytt extra mycket för Malmö under det gångna året. Lokomotiven som driver Malmös fest- och kulturtåg framåt helt enkelt

NATTKLUBB PÅ MORISKAN

Efter prisutdelningen öppnar vi upp Moriskan för en kväll fylld med dans, årets bästa djs, malmöitisk värme och svala drycker. Alla dina vänner och bekanta kommer vara på plats. Så även dina ex, 2017 års samlade instagramcrushar och någon tok du träffade på festival i ett tidigare liv.

Ses där!

LINE UP

Live:
Jaqe m. Marcus Price
Adam Aden & Guleed
Ozzy

DJ:s
Alexander Urombi & Tina Misaghi
Ladieslovehiphop
Tea & Timbe
Lautaro Cubilla
Hussni Aziz (dj bae)
Petit Canard
Unni Berggren
Sigge Falk
Fyodor the DJ
Klubb Beyond
Olly D

Dans Showcase:
Madness Crew (Bow Down Dance Academy)

Annat kul:
Auroras Karaoke Bar