FLAKY w/ DJ Falangie & Martin Kwick

16 mars 2018 | 23:00

FLAKY är en klubb av K Delly och Matilda Lind med fokus på ny, dans musik inom hiphop, rap och future beats. I mars gästas klubben Martin Kwick från Funky Ninjaz och DJ Falangie för att bjuda er på bangers, smooth RnBoch det bästa inom kvinnlig och queer hiphop.

DJ FALANGIE
DJ Falangie mixar stilsäkert den senaste hiphopen med smooth RnB och egna beats. Hon ger er mixarna ni har drömt om. Hennes mål är att lyfta fram de bästa kvinnliga och queera artisterna inom hiphop och RnB som ni inte visste att ni älskade!

MARTIN KWICK (FUNKY NINJAZ)
DJ Martin Kwick från Funky Ninjaz är en välkänt DJ med sin bas här i Södra Sverige. Han har ägnat sig åt DJandets ädla konst sedan barnsben och står bl a bakom succékonceptet Hissen. Han hörs regelbundet på klubbar runt om i landet och är känd för sin unika mixteknik och grymma cuts. Martin har tidigare backat artister så som Kaliffa, Mwuana och Ty Dolla Sign och DJs så som DJ Soulchild och DJ First Choice. Bangerz utlovas!

K DELLY & MATILDA LIND
FLAKYS residents har extra stor kärlek för mysig 100 bpm bounce, nervkittlande future beats och hård rap. De har spelat tillsammans på klubbar runt om i Malmö, Lund och Göteborg och tidigare öppnat för artister som Zebra Katz och Princess Nokia. Till den egna klubben har de tidigare bokat och supportat IKHANA och VAZ. Du kan som vanligt förvänta dig ett utmanande och lekfullt b2b-set från dessa två!

ARTWORK
Julia Nygren (Slackin’ Crew)

VISUALS
laekker

KLUBBPOLICY
23:00-03:00/ 18+/ 100:-
Gratis innan 23.30
Endast kortbetalning
Tillgängligt för rullstol
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = Hemgång
Moriska Paviljongen är ett hus för alla och har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

HUNGRIG?
Ät i bistron innan FLAKY klubben! Boka bord på www.moriskansbistro.se