FLAKY

18 augusti 2017 | 23:00

K Delly och Matilda Lind har äntligen slagit sina kloka huvuden ihop för att ge er FLAKY – en klubb med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats.

– En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs för att ge er det bästa inom ny urban musik. Vi är extremt nöjda med och peppade på augustiupplagan av FLAKY, där vi har med oss tre av våra favorit-DJ:s Fatima Osman, Maja Goffe och Saleen!

FATIMA OSMAN
Fatima Osman har livat upp dansgolv med sin selection av hip hop och future beats i snart 4 år, främst i Stockholm där hon bland annat håller i klubbarna Back to the Future på F12 och Cherry Vanilla Extravaganza på Trädgården. Hon huserar även som resident DJ på den redan legendariska klubben Hiphop Karaoke som tidigare höll till på Södra Teatern. Hon har värmt upp för Jarreau Vandal (Soulection) och i höst supportar hon Princess Nokia under hennes Stockholmsspelning.

MAJA GOFFE
Maja Goffe (Woohah!) har under de senaste tre åren levererat den tropiska hjärnhalvan av succéklubben Woohah på Babel. Hon levererar ett axplock av de bästa dancehall låtarna, tropical base och RnB. Garanterad urfukkning
DJ-mixar Din Gata: http://t.sr.se/2t62CiR

SALEEN
Kanadensaren Saleen är nykomlingen som vill få din puls att öka med beatet. Med en stor kärlek för nätets undergroundmusik, kommer hen att plocka fram några av sina favorita nykomlingar inom alternativ RnB, hip hop och trap och blanda dem med årets toppartister.

K DELLY & MATILDA LIND (Residents)
Matilda Lind och K. Delly hade spelat var för sig ett bra innan de fann varandra i en gemensam kärlek för stökig och studsig rap. Sedan dess har de blessat dansgolv tillsammans runt om i Malmö, Lund och Göteborg och de har bara börjat. Extra kärlek finns för mysig 100 bpm bounce, nervkittlande future beats och hård rap.

Visuals av laekker
Artwork av Malin Croner

☞ KLUBBPOLICY ☜
23:00-03:00
GRATIS innan 23.30 – därefter 100:-
Vi tar endast kort.
18 år
Tillgängligt för rullstol
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = att du går hem
Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.