FLAKY

07 juli 2017 | 23:00

FLAKY!

K. Delly och Matilda Lind har äntligen slagit sig samman för att ge er FLAKY – en klubb med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats.

En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs för att ge er det bästa inom ny urban musik. Den 7 juli har vi äran att gästas av DJ ID från Sydafrika, Malmös egen klubb-queen Vanessa Marko samt beat-konnässören Ezana Mussie!

DJ ID (SA)
Akio Kawahito är en internationellt erkänd hiphop-DJ och en av Sydafrikas mest inflytelserika delar av scenen. ID, som är känd för sin breda track selection, blandar hip hop, r&b, old school, kwaito jazz, funk och swing. Han har haft residentstatus på klubbar i Japan, Nederländerna och i Sydafrika och hittar alltid sitt sätt att läsa av publiken. 2015 släppte han sin debutsingel “Brand New” och han är för nuvarande radio mix DJ på The Beat Eruption i Maseru, Lesotho.

Han har spelat på festivaler som The Cape Town International Jazz Festival, Oppikoppi, Back to the City, Synergy, Reeperbahn, SXSW och öppnat för artister som Kendrick Lamar, J Cole, Mobb Deep, Talib Kweli och BadBadNotGood.

DJ NeyNey
Vanessa är DJ, klubbarrangör, marknadsföringsproffs och har ett finger med i ca allt kul som händer överallt. Du känner förmodligen till henne som en av hjärnorna bakom Femtastic och du lär ha rört på höfterna till hennes flawless DJ-style både här och där. Nu i sommar kör hon bland annat hypeade klubben Nattstad i Malmö. Vi är SÅ glada att hon kommer och blessar även vårt dansgolv där hon kommer köra Kwaito, hiphop och afrobeat/afrotrap. Ni hör ju själva!

Ezana “Ezzo Fresh” Mussie
Ezana är producenten bakom Som Fan, farbror i So&Such och för övrigt lekfull musikalisk astronaut som hyllar albumformatet (Listening Sessions). Med fokus på rytm, melodi och genrelösa super-duper-mega-groovy bangers lovar han bass-heavy överraskningar. ”100bpm e najs. 130bpm är också najs.” – Ezana Mussie

Residents: K Delly & Matilda Lind
Matilda Lind och K. Delly hade spelat var för sig ett bra innan de fann varandra i en gemensam kärlek för stökig och studsig rap. Sedan dess har de blessat dansgolv tillsammans runt om i Malmö, Lund och Göteborg och de har bara börjat. Extra kärlek finns för mysig 100 bpm bounce, nervkittlande future beats och hård rap.

Visuals av laekker
Artwork av Malin Croner

☞ POLICY ☜
Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.