Klubb FLAKY: HUSSNI AZIZ & SLACKIN’ BEATS

13 januari 2018 | 23:00

FLAKY är en klubb av K. Delly och Matilda Lind med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats. En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs och live-akter för att ge er det bästa inom ny urban musik. Det blir 100 % bra musik! Bland annat mysig 100 bpm bounce, nervkittlande futurebeats och kaxig rap.

Efter ett fantastiskt 2017 är FLAKY redo att sparka igång klubbåret 2018! För att lysa upp i januarimörkret har vi bjudit in Hussni Aziz och Slackin’ Beats, två av Malmös flitigaste musikälskare och mixmästare!

SLACKIN’ BEATS

Producent och DJ med extra sås. Slackin’ Beats har det senaste halvåret släppt flertalet collabs med såväl lokala artister som de från andra sidan Atlanten. Futuristiska beats med influenser från hela världen. Han har under 2017 släppt singlar som Lost, Breaking Down och Through The Day samt släppt flertalet uppmärksammade remixer. Och inför 2018 inväntar ännu fler spännande samarbeten. Som en del av Malmös finaste kollektiv So&Such är han van vid att uppmärksamma dig på nya genreöverskridande toner – vare sig det handlar om egna släpp eller det som levereras bakom båset.

SoundCloud

Spotify

HUSSNI AZIZ (DJ Bae)

Hussni Aziz ( Dj Bae ) tar med sig Bae Movement känslan in till FLAKY. Hussni beskriver sin spelstil som en nostalgi tripp av 90 talets bästa tracks till den nya skolan with the TURN UP ERA! Denna hungriga DJ har släppt mixar och fått spelningar i rasande fart och levererar alltid ett bra dansgolv!

MixCloud

ARTWORK
Julia Nygren (Slackin’ Crew)

VISUALS
laekker

KLUBBPOLICY

Moriska Paviljongen är ett hus för alla och har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Ät i Moriskans Bistro innan & få fri entré till klubben! Boka bord via moriskansbistro.se