Klubb FLAKY

16 februari 2018 | 23:00

Årets andra klubb FLAKY sker i samarbete med filmen Hjärtat som visas i Malmö 16/2! HJÄRTAT är Fanni Metelius egenskrivna långfilmsdebut (där hon står för manus, regi, klipp och har huvudrollen) – en stark generationsskildring om intimitet, sexualitet och en inre revolution.

Kvällen till ära har vi bjudit in lokalfavoriten Laue och stjärnan Halima Handulleh (som även har en roll i filmen!) för att sluta upp med K Delly i DJ-båset!

Tidigare under kvällen är det filmvisning, mingel och regissör- och skådespelarbesök på biograf Panora, ett stenkast från Moriskan:
https://www.facebook.com/events/1974061699584553/

16/2 / 23-03 / GRATIS innan 23.30 / 18+

Line Up:

HALIMA HANDULLEH
Halima spelar allt angränsande hiphop med en speciell kärlek för allt 90tal och afrobeat.

LAUE
Laue spelar sen gammalt bara bra och blandar trap och rnb med grime och ukg. Tillsammans med So & Such-kollektivet står han just nu bakom klubben ”Rendez-Vous” på Inkonst.

K DELLY
Under kvällen är K Delly er resident från FLAKY-kollektivet och bjuder som vanligt på det bästa inom ny rap och futurebeats.

ARTWORK
Julia Nygren (Slackin’ Crew)

VISUALS
laekker

KLUBBPOLICY
23:00-03:00/ 18+/ 100:-
Gratis innan 23.30
Endast kortbetalning
Tillgängligt för rullstol
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = att du går hem

Moriska Paviljongen är ett hus för alla och har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Kolla in de andra klubbarna i huset!