Klubb FLAKY presenterar: Champagnemammis, Michin & Tannaz Benisi

17 november 2017 | 23:00

FLAKY är en klubb av K. Delly och Matilda Lind med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats. Höstsäsongen av FLAKY fortsätter starkt!

Novemberupplagan av FLAKY bjuder på tre lokala hjältar som tar med sig musik från sina alldeles egna areas of expertise. Champagnemammis, MICHIN och Tannaz Benisi tänkte tillsammans med FLAKY-residents lysa upp i höstmörkret genom att stöka till det riktigt ordentligt!

Line-up:

CHAMPAGNEMAMMIS

Hälsning från Champagnemammis: “Hej! Jag är 24 år och gillar musik. Gillar även champagne. Men dricker det typ aldrig. Gillar Drake, men det kommer jag nog inte spela. Eller kanske. Det kommer mest bli melodisk house. Kom gärna och säg hej till mig, jag gillar fans. Puss, champagnemammis”

MICHIN

►Niklas Michin – Med 10 års urban radio i bagaget (Radio AF – Notion Classic) har Michin en del att plocka från. Gedigen rutin från, Babel (WOOHAH! Riot!), Belle, Debaser (Got Game) och Mejeriet. Konsekvent och välorienterad ger han dig det bästa från många världar.

TANNAZ BENISI

Tannaz Benisi är just nu namnet på allas läppar! Denna supertalang har exploderat som en fyrverkeripjäs på Malmös klubbscen. Med spelningar på klassiska Club Honey och populära The ZOO i Köpenhamn visar Tannaz att hon är att räkna med. Genom att leverera det bästa från gårdagens R&B till morgondagens Hip-Hop och Trap, skapar Tannaz en skön vibe, toppat med dina framtida favoritlåtar.

ARTWORK: Julia Nygren (Slackin’ Crew)
VISUALS: laekker

FLAKY

En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs och live-akter för att ge er det bästa inom ny urban musik. Det blir 100 % bra musik! Bland annat mysig 100 bpm bounce, nervkittlande futurebeats och kaxig rap.

Mer info om klubben finns på Facebook: https://www.facebook.com/FLAKYMALMO/

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00.
Boka bord via:
http://moriskapaviljongen.se/moriskans-bistro/
☏ 040-685 40 35

KLUBBPOLICY

23:00-03:00/ 18+/ 100:-
Gratis innan 23.30
Endast kortbetalning
Tillgängligt för rullstol
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = att du går hem
Moriska Paviljongen är ett hus för alla och har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.