FLAKY

28 april 2017 | 23:00

K. Delly och Matilda Lind har äntligen slagit sina kloka huvuden ihop för att ge er FLAKY – en klubb med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats.

En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs och live-akter för att ge er det bästa inom ny urban musik. Till premiären har vi bjudit in Choys till DJ-båset med oss och BAC NINI för att köra ett urval av sina låtar från kommande EPn.

CHOYS

En av våra absoluta favoriter Choys berättar lite om sig själv: ”Ibland föredrar jag kolsyrat vatten över vanligt vatten, det är godare. Min favorit är Ramlösa Mango, det är den av dom smaksatta som smakar bäst. Musik är nice, Syd, Nao, Drake, Earl Sweatshirt, Kaytranada och sånt. Jag gillar att göra beats också…”

Soundcloud: https://soundcloud.com/choys

BAC NINI (live!)

Bac Nini är artist och producent som nu jobbar med att färdigställa sin debut-EP som släpps under våren. Hon hämtar sin inspiration ur klassisk hip hop, trap, jazz och soul och skriver texter med hög igenkänningsfaktor, både av humoristisk och allvarsam karaktär.
Under kvällen spelar hon ett urval låtar från nya EP:n .

Soundcloud: https://soundcloud.com/bacnini

K. DELLY OCH MATILDA LIND

Matilda Lind och K. Delly hade spelat var för sig ett bra innan de fann varandra i en gemensam kärlek för stökig och studsig rap. Sedan dess har de blessat dansgolv tillsammans runt om i Malmö, Lund och Göteborg och de har bara börjat. Extra kärlek finns för mysig 100 bpm bounce, nervkittlande future beats och hård rap.

Visuals av laekker
Artwork av Malin Croner

Moriska Paviljongen ska vara ett säkert space för alla. Därför tolererar vi inga/inget: sexuella trakasserier, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi eller transfobi.