Framtidsfestivalen

17 september 2017 | 10:00

En heldag med föreläsningar, samtal och intervjuer kring världens viktigaste frågor. Hur kan vi göra samhället bättre tillsammans.

#ff2017 #framtidsfestivalen

FESTIVALEN SOM GER HOPP OM FRAMTIDEN

Framtidsfestivalen är en plats för att visa upp hur en hållbar värld skulle kunna se ut. Tillsammans med partners från alla sektorer lyfter vi fram det positiva som händer i samhället, hyllar de som gör skillnad och ger verktygen så vi alla kan minska vår negativa påverkan på människor, djur och natur.

Festivalen kommer att visa upp och utforska vad som är möjligt när vi engagerar oss i frågor som klimatförändringar, mänskliga rättigheter och demokrati. Med rötterna i Malmö och blicken mot FN:s globala mål som kommer att förändra världen till 2030 vill vi bjuda in till en plats som ger hopp, fylld med kultur, kunskap och människor som förändrar på riktigt.

16-17 september: FRAMTIDSPARKEN (Folkets park)

18-22 september: KUNSKAPSKALAS (hos ABF, Studiefrämjandet, Vuxenskolan, Kommendanthuset, STORM (Malmö högskola), Underverket, med flera!)

22 september: VERKSTAD: AGENDA 2030 (Moriska paviljongen)

www.framtidsfestivalen.se/program

Arrangörer: Glokala Folkhögskolan, Naturskyddsföreningen Malmö, Studiefrämjandet Malmö, ABF Malmö, Studieförbundet Vuxenskolan Malmö, Globala Malmö