AW med Genusredaktörerna / Queer Quiz (tema film)

02 februari 2018 | 17.00

Välkommen till Möllans trevligaste after work! Varje fredag, alltid med gratis buffé till din dryck. Denna vecka gästas vi av Genusredaktörerna.

Moriskans AW bjuder dig på en fantastisk vegetarisk buffé när du köper dryck för minst 52 kr. Vi garanterar härlig stämning, god mat och en riktigt bra start på helgen! Välkommen till Möllans mysigaste AW-häng! ♥ PS. Buffén står framdukad till klockan 19.00 och brukar gå åt fort, så se till att komma i tid. Tips: Stanna kvar och få gratis inträde till klubben som drar igång 22.00.

GENUSREDAKTÖRERNA / QUEER QUIZ

Genusredaktörerna ger dig ett Queert quiz i februarikylan för att testa dina kunskaper inom queer populärkultur. Temat för kvällen är film och quizmaster Andy tar oss med på en resa genom filmhistorien. Mat och dryck kan förtäras från och med kl 17 och quizet drar igång vid 19.

Om Genusredaktörerna: Ett litet Malmöbaserat förlag som ger ut normkritisk litteratur. De ger bland annat ut serien Queerlequin med erotiska och romantiska kortromaner. Böcker kommer att kunna köpas på plats under kvällen.

MORISKANS BISTRO

Sugen på att prova vår À La Carte-meny?
Boka bord via moriskansbistro.se

Tips: Missa inte helgens konsert med Morgan Heritage!