HOOPS

05 maj 2017 | 23:00

HOOPS garanterar fet musik och tungt dansgolv! *Hoops Spring Edition* ger dig det bästa inom RnB & Hiphop med en touch av de senaste Afrobeat-rytmerna. Alltid i en snygg mix mellan det gamla och det nya. Garanterad dans och good vibes.

☞ Gratis gästlista innan 23.30, Signup: https://www.keyflow.com/events/42827/malmo/moriska-paviljongen/hoops-spring-edition-moriska-paviljongen ☜

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben. Boka bord via http://moriskapaviljongen.se/moriskans-bistro/ eller tel: 040-685 40 35. Köket öppet 17.30-22.00

DJs:

DJ Rodde
Rodde Leiva har 25 år på nacken som DJ och är en smått legendar på den Urbana scenen i Skåne. Rodde har slängt hundratals fester och är resident DJ på Moriska Paviljongen. Med Rodde i Stora Salongen vem man att det blir LIT!;)

DJ Sim
DJ Sim har spelat på de största nattklubbarna i Västafrika, på tropiska turiststränder och de bästa scenerna i Malmö! Denna DJ har grymt bra erfarenhet av att se och rocka sin publik. Under hans tid som Dj har han hunnit med att samarbeta med några av dem största artisterna och Dj’s från Europa, Karibien, USA och Afrika m.m. Dj Sim’s musik är som en Afrodisiak för kropp och själ, han lämnar alltid sitt dansgolv med en önskan för mer! “Last Night A Dj Saved My Life” Är känslan man får när man upplevt en kväll med galet bra musik från Dj Sim.

♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

FOLLOW / GET INFO
Website: www.moriskapaviljongen.se
Facebook: Moriska Paviljongen
Instagram: Moriska_paviljongen
Twitter: Moriskaimalmo
Youtube: Moriska Paviljongen
Newsletter: http://moriskapaviljongen.se/kontakt/nyhetsbrev/

Tillgängligt för rullstol
Exit = hemgång
Ytlig visitering i entrén
Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi tolererar inga/inget sexuella trakasserier, taffsning, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.