HOOPS

03 juni 2017 | 23:00

HOOPS garanterar fet musik och tungt dansgolv med Dj Easy Boy & Eka Scratch! Stora Salongen 3 juni!

Klubben HOOPS ger dig det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics men även Dancehall och Afrobeat. Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

EASY BOY
Deejay Easyboy har delat scen med artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Christ Martin och MM!! Easy Boy är helt klart en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin unika musiksmak och sätt att mixa. Han har en egen 2timmars-show på Din Gata 100,6, och är en sjukt uppskattad DJ inom hiphop, rnb, soul, dancehall, reggae och afrobeat. Lets get this party started 😉

EKA SCRATCH
Eka Scratch är en av Sveriges mest aktiva Scratch-DJ’s, partystarter och musikälskare. Hon spelar på festivaler Sverige runt som Distortion, Way Out West, Gagnef och Öland Roots, spelar på de bästa urbana klubbarna i Stockholm/Malmö/Göteborg och runt om i Norden. Dessutom har hon varit DJ åt stjärnor som MC Melodee (NL), Shystie (UK), Cleo, Albin Gromer och Saint. Hennes tighta och smakfulla mixar går mellan Funk & Soul, Hip Hop, Trap & Basiga R’n’B slingor (Som ni även kan höra i musikguiden i P3 med jämna mellanrum). Förvänta er fest, svettigt dansgolv, lyckorus och massvis med scratch!

☞ Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben! ☜
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35