Hoops / Singelrelease Antonio D // Dj Easyboy & Rodde

17 mars 2017 | 23:00

HOOPS tillbaka med fet urban klubbmusik, fre 17 mars! Denna gång även singelrelease för Antonio Ds nya singel som släpps samma dag, Fire! Grymma DJ Easyboy & Rodde bakom skivspelarna, dance floor guarantee

DJ EASYBOY
Easyboy har delat scen med artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Christ Martin och MM!! Deejay Easy Boy är helt klart en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin unika musiksmak och sätt att mixa. Han har en egen 2timmars-show på Din Gata 100,6, och är en sjukt uppskattad DJ inom hiphop, rnb, soul, dancehall, reggae och afrobeat. Du gillar när Easyboy kör!
 
DJ RODDE
DJ Rodde har 25 år på nacken som DJ och är en smått legendar på den Urbana scenen i Skåne. Rodde har slängt hundratals fester och spelar ofta på de största festerna på Moriska Paviljongen. Med Rodde i Stora Salongen vem man att det blir LIT! skäms inte!
 
ANTONIO D
Antonio D stjärna lyser starkt! Denna artist turnerar med General Knas, fyller klubbar i Sverige och Danmark och spelar med de bästa i ligan. Ni ser honom ofta i musikaliska sammanhang med O-hund, Lide Najs, Ayla Shatz, General Knas och Djungeln såklart! Som soloartist har han släppt en grym skiva/EP och flera tunga singlar. Den 17 mars släpper han sin senast singel ’Allt E Cool’ och releasear den live på klubben!
 
’Allt E Cool’ är en modern dancehall-låt på svenska med tydliga influenser från Jamaica. Låten är skriven av Antonio D och André Roots och är tillägnad till alla dom som vägrar att tro på din förmåga och som gör allt för att du inte ska lyckas.
 
”Vad många hatare inte vet är att den negativa energin som dom sänder ut är lätt att omvandla till tändvätska istället” -Antonio D
(word)