HOOPS

25 mars 2017 | 23:00

HOOPS lönelördag garanterar fet musik och tungt dansgolv!

Hoops ger dig det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics men även Dancehall och Afrobeat! Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

Hoops har funnits med i Moriskans hip-hop-repertoar tillräckligt länge för att veta vad publiken vill ha! Lönelördag alltid bäst på Hoops på Moriska Paviljongen! Garanterad dans och good vibes.

Deejay Easyboy

Deejay Easyboy har delat scen med artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Christ Martin och MM!! Easy Boy är helt klart en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin unika musiksmak och sätt att mixa. Han har en egen 2timmars-show på Din Gata 100,6, och är en sjukt uppskattad DJ inom hiphop, rnb, soul, dancehall, reggae och afrobeat.

DJ Sim

DJ Sim kommer från många års spelande på de största nattklubbarna i Västafrika, via tropiska turiststränder och nattklubbarna på Grekiska öar, till de urban scenerna i Malmö! Denna DJ har grymt bra erfarenhet av att se och rocka sin publik. Under hans tid som Dj har han hunnit med att samarbeta med några av dem största artisterna och Dj’s från Europa, Karibien, USA och Afrika m.m. Dj Sim’s musik är som en Afrodisiak för kropp och själ, han lämnar alltid sitt dansgolv med en önskan för mer! “Last Night A Dj Saved MyLife” Är känslan man får när man upplevt en kväll med galet bra musik från Dj Sim.