Klubb Flaky + Ikhana Live

19 maj 2017 | 23:00

Klubb Flaky presenterar IKHANA
 live!

Ikhana är hon som rullar med Parham, Skander och Göteborgs finest. Hon med den grymma rösten! Unika stilen. Hon med den sjuka versen på ”Kaliber Remix”. Äntligen kommer hon till Malmö och Klubb Flaky!

K. Delly och Matilda Lind har äntligen slagit sina kloka huvuden ihop för att ge er FLAKY – en klubb med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats. En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs och live-akter för att ge er det bästa inom ny urban musik. Till den 19 maj kommer IKHANA och kör live och Madlen Schneps tar plats bakom dj-båset.

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
❖ https://moriskapaviljongen.se/moriskans-bistro/
☏ 040-685 40 35

IKHANA (Live)

IKHANA har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”. 2016 släpptes singlarna ”VHVH”och ”WTA”, och den hyllade ”Kaliber Remix” där hon lägger en fet vers. Hon har hon blivit nominerad till Göteborgspriset i kategorin årets musik, hennes debutsinglar ”Pussycat” och ”Ingen annan” kom med på Musikguiden i P3s årets-bästa-låtar-lista 2015. Hon har varit support till Seinabo Sey på konserthuset i Göteborg, spelat på Way Out West 2016 tillsammans med Parham m. fl och i Vitabergsparken med Femtastic förra sommaren. Nu är hon aktuell med släppet av hennes efterlängtade debutalbum Zebrelli. Ihop med albumsläppet kommer hon under våren och sommaren att göra flertalet spelningar i Sverige. 2017 är zebrafunkens år!

MADLEN SCHNEPS

Madlen Schneps AKA Gucci Madi har spelat skivor frekvent sedan 2009 i framför allt Göteborg och Stockholm. Hon driver sitt egna boknings- och managementbolaget Schape där hon bl.a är manager åt IKHANA. Hon frilansar även som music supervisor och produktionsledare. För FLAKY har hon förberett en rejäl dos elektroniska rytmer uppblandat med afro, r&b, ny hiphop och dancehall.

K. DELLY OCH MATILDA LIND

Matilda Lind och K. Delly hade spelat var för sig ett bra innan de fann varandra i en gemensam kärlek för stökig och studsig rap. Sedan dess har de blessat dansgolv tillsammans runt om i Malmö, Lund och Göteborg och de har bara börjat. Extra kärlek finns för mysig 100 bpm bounce, nervkittlande future beats och hård rap.

 
Visuals av laekker
Artwork av Malin Croner
I samarbete med SCHAPE & Moriska Paviljongen