Klubb FLAKY med Elgus, Tannaz Azodi och S.U.N.E

21 oktober 2017 | 23:00

K. Delly och Matilda Lind har äntligen slagit sina kloka huvuden ihop för att ge er FLAKY – en klubb med fokus på ny, intressant musik inom hip hop, rap och future beats.

K. Delly och Matilda Lind är grundare av klubben FLAKY. En gång i månaden kokar vi ihop en helkväll med DJs och live-akter för att ge er det bästa inom ny urban. Det blir 100 % bra musik! Bland annat mysig 100 bpm bounce, nervkittlande futurebeats och kaxig rap.

Mer info om FLAKY finns på Facebook: https://www.facebook.com/FLAKY-536159159903676/

Höstsäsongen av FLAKY fortsätter starkt! Denna gång gästas klubben av tre av regionens mesta musikkonstnärer: Elgus, Tannaz Azodi och S.U.N.E 

Line-up:

ELGUS
Elgus är en hårt arbetande producent, låtskrivare samt DJ från Lunda-trakten med ett intressant, framåttänkande och fräscht sound. Som del av det Malmöbaserade kollektivet So&Such pushar Elgus future beats-rörelsen i Sverige och har tidigare synts runt om i Malmö, såväl som i Stockholm och Göteborg. Med ett diverst sound hämtat från den kreativa beat-scenen kan du vänta dig allt från trap-bangers och vibbiga beats till soulig, vibrant house.

http://www.soundcloud.com/elgusofficial

TANNAZ AZODI
Tannaz Azodi vill ingenting annat än att få er att dansa till en blandning av RnB, soul, hiphop, rap och även en och annan grime-dänga, nytt som gammalt! tidigare spelat på Moriskans Soulfactory och Nattstad Malmö, även på Way out west i Göteborg! Nice vibe garanteras!

S.U.N.E
S.U.N.E är en av Malmös absolut bästa djs. Han leverar alltid helt enkelt! Soulful, hiphop, funky, trappy, klassiska tunes för dina dansnerver. S.U.N.E har arrangerat klubbar i många år och har succéer som WOOHAH! och Ninja Nights i ryggen. Utöver allt detta släpper han musik som Sunjatha.

ARTWORK
Julia Nygren (Slackin’ Crew)

VISUALS
laekker

KLUBBPOLICY

23:00-03:00/ 18+/ 100:-
Gratis innan 23.30
Endast kortbetalning
Tillgängligt för rullstol
Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
Exit = att du går hem
Moriska Paviljongen är ett hus för alla och har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Du har väl inte missat vem som kommer till Moriskan den 25:e november?