KAAH Live

18 maj 2018 | 20:00

Välkommen på en intim spelning med soulrebellen Kaah på Moriska Paviljongen, Spegelsalen, den 18 maj!

KAAH Live
DJ: Rome
Support: Pomona Dream
Biljetter: https://bit.ly/2GL63Gj
Boka bord: www.moriskansbistro.se
_________________________________

KAAH (SE) LIVE
För snart 20 år sedan stakade Kaah ut vägen för den svenska soulens framtid och gav den en identitet på egna ben, något som har gjort honom till något av en gudfader för dagens soulgeneration. I våras återvände han med den hyllade ep:n Jungl, och en uppdaterad ljudbild där referenser går att dra till samtida namn som Kendrick Lamar och Anderson Paak.

Denna spelning är en intim duokonsert tillsammans med Andy Pfeiler på scenen

Lyssna på Kaahs senaste singel här: http://spoti.fi/2w6jhWc

SUPPORT: POMONA DREAM (SE)
Pomona Dream har med sin originella blandning av boombap, jazz och funk kanske främst uppmärksammats bland tastemakers utomlands, särskilt i USA. De spelas nämligen kontinuerligt på radiokanalen KCRW i Los Angeles där de sedan ett par år haft sin bas. Bandets sångare och kompositör Sandra Bang sätter med sin röst en prägel som för tankarna till Gal Costa och Flora Purim och med sin jazzbakgrund med hjältar som Wayne Shorter och John Coltrane är hon en skänk från ovan för alla som tröttnat på konventionella poplåtar. Detta ackompanjeras perfekt med Ribbs funkiga beats och råa produktioner. Lyssna här:
http://open.spotify.com/artist/42jZtMPYHncDY3y4lYYpDv
https://www.instagram.com/pomonadream/
https://pomonadream.bandcamp.com/

ROME (SE) DJ SET
Andreas alt. Rome har under det senaste årtiondet varit involverad i så gott som allt av värde på regionens urbanscen, som dj såväl som vår stads kanske mest omtyckta arrangör. The Boom Bap, Ninja Nights, Red Light Special, Afro Pick och Woohah är några av hans kreationer. Rome har dessutom öppnat för akter som J. Cole, Bilal, Migos, Miguel, MOP, Talib Kweli, Dj Premier, Raekwon, Big Sean, Ghostface, Mobb Deep, Freddie Gibbs mfl.

Ät i Moriskans Bistro innan konserten, med förköp har du 10% rabatt på middagen! Köket är öppet från 17.30. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35