Kapten Röd – Efterfesten

17 juni 2017 | 22:00

KAPTEN RÖD – EFTERFESTEN!

Hoppa på båten så åker vi ut på sommarens första stora Reggae-event! Kapten Röds officiella efterfest på Moriska Paviljongen i Malmö.

❖ Datum: Lördag 17 Juni
❖Tid: 22:00-03:00
❖ Entré: 100 kr
❖ Förköp: http://bit.ly/2shyQrZ

❖❖ Live On Stage ❖❖
Stina Velocette
Essa Cham
Jeepstarr
Meedi
Slim Prince
Mfl

❖❖ DJs i Stora ❖❖
Genre: Reggae / Afrobeat / Soca & Dancehall
Klubb Living (Million Vibes)
Swingkids (Rough Lynx, Mr Gillis & Miss Jen)

Million Vibes
Million Vibes är hus-DJ:s på Klubb Living och den musikaliska grunden för klubben. De har ett sound som låter lika mycket reggae som dancehall men framförallt är de kända för sina dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden.

Swingkids
Sveriges främsta reggae och dancehall-label genom tiderna! De jobbar bland annat med: Kapten Röd, General Knas, Aurelia Dey, Antonio D, Kultiration, Partiet, Sallyswag, Svenska Akademien, Löst Folk, Etzia mfl!

❖❖❖ Djs i Bistro: ❖❖❖
House Of Hip Hop
Genre: Hip Hop / RnB & Soul

House of Hip Hop har under de senaste 7 åren vuxit till Malmös mest populära stamställe för människor som älskar Hip Hop, Funk, Soul och RnB. Klubbarrangörerna Rob Love & Le Petit Dieu är resident DJ’s och visar hur kärlek i dess renaste form får sinnen att vidgas och kroppar att svettas på ett dansgolv.

❖❖❖ DJs i Spegel: ❖❖❖
Voxpop/Indie Indie Superklubb
Genre: Hits – Pop – Indie – Dans – Kaos – Dekadens

Voxpop, formerly known as indie indie superklubb! är resident DJs Emma & Mark som fokuserar på popmusik från 80-90-00-10-talet. Vi struntar i vilken subgenre som är cool, vi befinner oss i dimman där The Smiths möter Aqua. Vi bryr oss inte om vilka artister som har cred eller vilken outfit som är rätt – DANS och FEST är det enda som räknas när vi har öppet.
Vi vill att du ska skratta, gråta, sjunga, dansa, bli kär, bli full, bli lycklig.

Voxpop är din klubb. Vi finns här för dig. Du behöver bara dansa.