Klubb: HOOPS 90’s Tribute

01 februari 2019 | 23:00

Hoops goes 90’s! Gräv i din garderob från back in the day och ta på dig din bästa pimpin’ 90’s-outfit och bling-bling och kom till vår crib här på Moriskan och dansa när DJ Sim & DJ Easyboy spelar bangin’ Old School Hip Hop och fresh R’n’B! No scrubs!

DJ’s: DJ Easyboy & DJ Rodde
När: Fredag 1 Februari, kl. 23–03
Var: Stora Salongen
Entré: Gratis innan kl. 23,30 sedan 120kr.
Samtidigt i huset:
Entrén gäller för alla klubbar samma kväll

Deejay Easyboy
Efter att delat scen med stora artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Christ Martin och MM, som gav honom mycket inspiration. Deejay Easy Boy är en av Malmös mest aktiva DJs och är kända för sin unika musik smak och sätt att mixa. Deejay Easy Boy har samarbetat med bland annat Moriskan, Babel, KB, Inkonst och Din Gata 100,6 där han kör en två timmars DJ-Show. Idag spelar Deejay Easy Boy i många länder runt om i världen!

DJ Rodde:
DJ Rodde har 25 år på nacken som DJ och är en smått legendar på den Urbana scenen i Skåne. Rodde har slängt hundratals fester och spelar ofta på de största festerna på Moriska Paviljongen. Med Rodde i Stora Salongen vem man att det blir LIT!

☞ INFO ☜
– Åldersgräns: 18 år
– Pris: 120 kr, fri entré innan 23.30
– Vi tar endast kort
– Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Bistron håller öppet från kl. 19:00 Välkomna!