Klubb Hoops / DJ Rodde

16 november 2018 | 23:00

DJ Rodde kommer denna fredag till Klubb Hoops och ger dig det bästa inom modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall och Afrobeat! Alltid med en snygg mix mellan det gamla och det nya.

DJ RODDE

Bakom skivspelarna: Hitmaskinen Rodde Leiva aka DJ Rodde. Rodde har spelat i 20 år, var med i uppstarten av Club Honey för många år sedan och spelar regelbundet på Moriskans urbana klubbar. Ingen går hem besviken när Rodde kör.

KLUBB HOOPS

Hoops har funnits med i Moriskans hip-hop-repertoar tillräckligt länge för att veta vad publiken vill ha! Garanterad dans och good vibes med fokus på modern RnB, Hiphop, Bumper Shakin Classics, Dancehall, Afrobeat och Mashups. Alltid med en skön blandning av moderna hits och gamla godingar!

POLICY

Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi. Exit = Att du går hem.

HUNGRIG?

Avnjut en fantastisk middag i Moriskans mysiga Bistro innan klubben drar igång. Då får du dessutom gratis inträde till klubben! Restaurangen har öppet från och med klockan 17.30. Boka bord via moriskansbistro.se