Klubb Living

18 mars 2017 | 23:00

Klubb Living resident soundsystem Million Vibes och gäster spelar Roots Reggae, Afrobeat, Soca och Dancehall.

Klubb Living fungerar som en mötesplats för folk som gillar caribbean music i synnerhet och klubbmusik i allmänhet. Musikstilen är ingen trend utan finns här för att stanna och oavsett om det är Roots Reggae, Afrobeat, Soca, Funk, R’n’B, Cumbia eller Dancehall så finns det plats för den på Klubb Living. Vi bjuder in artister och DJ’s från hela världen och tanken är att klubben ska vara den största permanenta reggaeklubben i regionen. Samtidigt vill vi att samtliga besökare ska få känna den glädje och stämning som klubben bidragit till.

DJ’s: Million Vibes + Dubfiction Sound + Sweet Tune (Sthlm)

Sweet Tune

Tom i Sweet tune har kört musik ute sedan 2006. Just nu är Tom lite fram och tillbaka till Jamaica som är hans andra hem. Som man hör på namnet är det främst lyxiga basgångar med artister som Sanchez, Beres Hammond och Tanya Stephens som kommer ur högtalarna. Alltså one drop, lovers och dancehall från tiden då Shabba Ranks hade axelvaddar breda som fotbollsplan. Innan Kartel bleachade sig. Innan dans såg ut som något av programmen på Discovery Channel. Ta din första öl och mindre vingliga danssteg när Sweet tune värmer upp Klubb Living.

Million Vibes Sound

Million Vibes har spelat jamaicansk i Malmö under 15 år. Nästan varje helg, nästan på varje ställe du kan tänka dig. De är resident på Skandinaviens största kontinuerliga reggae-klubb – Klubb Living där de naturligtvis spelar minst lika mycket dancehall. Million Vibes har släppt en otalig mängd mixar som du hittar på https://soundcloud.com/millionvibes och framförallt är de kända för sina dubplates som gjort dom till ett namn i hela Europa. Million Vibes har spelat i London, New York, Moskva, Barcelona, Schweiz, Hamburg, Berlin och ett oräkneligt antal tyska städer samt hela Norden.