Klubb: Nattstad med Mofeta Live

27 april 2018 | 23:00

NATTSTAD FRE 27 APRIL
MOFETA LIVE / TANNAZ AZODI / DJ NEYNEY / RUTHLESS CREW /
23-03.00, SÄSONGSFINAL, MORISKA PAVILJONGEN

//// MOFETA
Mofeta har många år i gemet, som rappare och performer med gruppen Mofeta & Jerre och det internationella hiphop-crewet KWAAI. Mofeta är en lyricist som ingen annan, med flerstaviga ordlekar och stark storytelling i sin musik. 2017 släppte han EPn ”Min stjärna” och flera feta trap-tunes bla producerade av Malmös egna TV.FEH. På Nattstad levererar han ett exklusivt klubb-set med new shit! Missa inte!

Lyssna på EPn på Spotify: https://open.spotify.com/album/2G2TKfadXSExjWc7M7G65f?si=VHAUfgvdRaiWPd6W2gVfxA
Kolla in ”Plugga” här: https://www.youtube.com/watch?v=KdEw-2IV54s

///RUTHLESS
Ruthless är ett upcoming crew med medlemmar från hela Skåne med bas i Malmö. Fokus i gruppen ligger på dancehall, afro och hiphop. Med deras olika styrkor och stilar skapas ett komplett team som kommer att bjuda på en grym show den 27 april!

//TANNAZ AZODI
Tannaz Azodi är FAM därför är hon klart tillbaka på Nattstad. Tannaz kör en blandning av gammalt och nytt, RnB, Hiphop, Trap och Soul. Ni har tidigare sett henne på Soul Factory, Funkadelicious, MJS eller kanske på Way Out West… This one is everywhere 😉

/DJ NEYNEY
Neyney är Nattstad-resident och Moriskan mami. Hon spelar en lyxig blandning av dancehall, afrobeat, hiphop och RnB med snygga mixar och skönt flow. 2010 startade hon musikkollektivet Femtastic och har sedan dess varit med och drivit initiativ som Klubb Femtastic, FATTA, Syrran Malmö och Nattstad.
IG: www.instagram.com/neyneymarko
SC: https://soundcloud.com/dj_neyney

☞ KLUBBPOLICY ☜
– Tid: 23:00-03:00
– Pris: 100 kr, fri entré innan 23.30
– Ålder: 18 år
– Moriskan tar endast kort
– Tillgängligt för rullstol
– Ytlig visitering i entrén på grund av säkerhet
☓ Exit = att du går hem
– Moriska Paviljongen är ett hus för alla. Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.

Ät i Moriskans Bistro innan föreställningen!
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35