Klubb Nattstad: Kaleevi (Malmö) live + DJ Neyney & Maja Goffe

30 mars 2018 | 23:00

N A T T S T A D
Fredag 30.03.2018
23-03.00, 18+

Nattstad: DJ NEY NEY & MAJA GOFFE levererar nya skolans RnB, Hiphop, Dancehall, Afrobeat, Trap, Grime och Eklektiska rytmer. Dansgolvs-fokuserat, stil-varierat och skills-etablerat

// LIVE //
KALEEVI (MALMÖ)
Daniel Kaleebi är i Malmös hiphopkretsar mest känd som DT – men 2017 gjorde han comeback, nu på svenska och under namnet Kaleevi. Efter att flitigt ha spelat hans låt ”Gang” är vi är så peopade på att få presentera Kaleevi live på vår NATTSTAD scen.

Lyssna på Gang: http://spoti.fi/2G86BFE

I en intervju med HYMN beskriver han sin senaste singel så här.
– Låten heter ”Gang” och jag känner att den har något för alla. En festlåt för dig och ditt gäng. Något som alla kan relatera till. Man är alltid en liten klick som festar tillsammans, umgås eller reser. Kvittar vilken bakgrund man har, vi alla har vårt gäng som alltid är med varandra och ställer upp för varandra.
http://hymn.se/2018/01/26/halla-dar-kaleevi/

// D J S //
MAJA GOFFE är ett säkert kort för er som vill gå ut och dansa. Hon har under de senaste tre åren levererat den tropiska hjärnhalvan av succéklubben Woohah på Babel. Hon spelar ett sexigt axplock av de bästa dancehall hitsen, de vibbigaste tropiska rytmerna och nyare rap. Värm upp genom att lyssna på hennes DJ-mixar som man också kan ha hört på P3 Din Gatas dj-show!
MIXCLOUD: https://www.mixcloud.com/majagoffe/

DJ NEYNEY har ett stort register och ett tränat öra. Hon värmer upp er med varm, organisk soul/hiphop/rnb och går smidigt över till dancehall och afrobeat, eller trap och grime. Hon väljer hits med känsla och balanserar väl mellan klassiker och det allra senaste. 2010 startade hon musikkollektivet Femtastic och har sedan dess varit med och startat initiativ och koncept som FATTA, Syrran Malmö och Nattstad.
IG: www.instagram.com/neyneymarko
SC: https://soundcloud.com/dj_neyney

// N A T T S T A D //
Nattstad Malmö startade sommaren 2016 på Grand Öl&Mat och flyttade till Moriskan sommaren 2017. Artister som gästat klubben är bla Gnucci, Parham, Michel Dida, Ozzy & Guleed, ROSH, Antonio D, Beri, Ayla, Marlene, mfl.

Följ oss på Instagram: @nattstadmalmo
Gilla vår Facebook! Nattstad Malmö
Hashtags: #Nattstad #Nattstadmalmo
Kontakt: nattstadmalmo@gmail.com

Ät i Moriskans Bistro innan föreställningen!
Köket är öppet från 17.30
Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

Moriska Paviljongen har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.