Klubb SOAP: The Bailando Beach Party #3

23 september 2017 | 23:00

Äh, det är sommar lite till. Därför gör vi BAILANDO BEACH PARTY #3 också! Lördagen den 23 september.

Klubb SOAP! Vi är din solskyddfaktor mot 2010-talsstrålningen, och vi fyller Spegelsalen med allt som behövs för den bästa semestern (även om det regnar och du inte ens är ledig). Det blir Blümchenhimlar och turkosa vatten, delfiner i 2D och uppblåsbara drinkhållare – allt till de bästa 90-talshitsen för sommaren i city. Eurodisco, leksakstechno, girl groups, boy bands och radiohits. Kan du höra faktiska instrument i låten? Då spelar vi det inte.

KLUBB MED GODISREGN!

Giveaways, godisregn och glittergel. Hits från grupperna vi saknar, Spice Girls, TLC, B*Witched, Cleopatra och Aqua, och en och annan smäktande pojkbandsballad. Obligatorisk tysk avdelning med Blümchen och Scooter, toppat med kunde-varit-tyskt-svenskar som E-type och Leila K, eJayosande Sash!-musik och annat i genren ”elektronisk danspop”.

Klädbyten varje timme (minst) och en alkoläsk (minst) till bästa 90-talsoutfit. Plocka fram gelésandaler, linnen med spaghettiband, chokers, magtröja och hängselbyxor och kom och dansa i UFO-lampsken medan OKEJ-ansiktena och Paradisioöar seglar förbi i bakgrunden.

BAILANDO BEACH PARTY – Som att peta hjärtformade solglajer rätt på näsan och sjunka ner i sin uppblåsbara strandfåtölj. Som att ta på sin snyggaste fjärilsmeshtröja och stalja på stan med matchande jellysandaler.

Detta arrangemang gör vi och ni vårt yttersta för att hålla fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism.

HUNGRIG INNAN KLUBB?

Säkra din plats och käka middagen i Moriskans Bistro innan festligheterna börjar! Bistron öppnar klockan 17.30. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

☞ CLUB POLICY ☜

Open: 23:00-03:00 (The Bistro opens at 17.30)
Price: 100 SEK (Free entrance before 23.30)
Age limit: 18 years
Wheelchair friendly

We only take card, no cash.
Exit = you’re going home, no re-entry
Visitation in the entrance for security reasons

Moriska Paviljongen is a house for all kinds of people. We do not tolerate groping, violence, drugs, weapons, sexism, racism, xenophobia, homophobia or transphobia.