Klubb SOAP / 90s Smash Hits / Lost In Spice / Party #4

28 oktober 2017 | 23:00

Välkommen till Klubb SOAP!

Välkomna till Klubb SOAP! Vengabus till Vintergatan, din snabbaste resa till UV-strålar i oktobermörkret. Det blir galaxgalej med prasselbyxor och planetpynt, silver-PVC och stroboskop – vi fyller Spegelsalen med allt som behövs för att glömma årstiden (även om du älskar hösten). Till tonerna av de största hitsen från 90-talet: eurodisco, leksakstechno, girl groups, boy bands och radiohits! Kan du höra faktiska instrument i låten? Då spelar vi det förmodligen inte.

Entré: Gratis innan 23:30, 100 kronor efter
Ålder: 18 år

Som alltid bjuds det Macarena och Mambo liksom floorfillers från alla vi saknar: Britney och Vengaboys, Drömhus och Aqua, en och annan smäktande pojkbandsballad. Obligatorisk tysk avdelning med Blümchen och Scooter, toppat med kunde-varit-tyskt-svenskar som E-type och Leila K, eJayosande Sash!-musik och annat i genren ”elektronisk danspop”.

Plocka fram stjärnmönstrad mesh och silverkromade platåsulor, astronautoutfits, antenndiadem, humörhalsband och jazzbyxor och kom och dansa i UFO-lampsken medan yttre rymden seglar förbi i bakgrunden.

Detta arrangemang gör vi och ni vårt yttersta för att hålla fritt från sexism, homofobi, transfobi och rasism.

Klubb SOAP finns på Facebook: https://www.facebook.com/klubbsoap/ 

Missa inte Lorentz LIVE den 25 nov!