Linda Pira + Imenella + Unruly Live + Klubb

10 november 2018 | 22:00

Sveriges hiphop-drottning Linda Pira, stjärnskottet Imenella och danskollektivet Unruly åker på turné tillsammans i en unik show!

Lör 10 november, Moriskan i Malmö.
Biljetter: https://bit.ly/2MUssEL
Tid: 22-03.00
Ålder: 18 år

Att hävda sin egen förträfflighet med så mycket finess som möjligt har alltid varit en central del av rapens uttryck. Givetvis är det omöjligt att alla faktiskt är bäst, det går ju bara inte ihop. Men när Linda Pira döpte sin första EP till Matriark så var det inte bara tomt skryt utan en fullständigt rimlig profetia. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar. Aldrig var det så tydligt som i låten Knäpper mina fingrar (Remix) när Redlines drottning, omgiven av sina begåvade systrar, tog svensk hiphop till en ny plats. Nu har det återigen blivit dags för Linda Pira att flytta fram gränserna. Tillsammans med stjärnskottet Imenella, som nu senast skoningslöst gör upp med opålitliga män i den oemotståndliga Chagga, kommer de tillsammans med dancehallkollektivet Unruly att bjuda på en unik upplevelse. Imenella, själv en ansedd koreograf och dansare, kommer att leda Unruly i ett unikt koncept.

Krafter kommer att förenas och gränser kommer att flyta när de tre akterna byter av varandra, berikar varandra och stärker varandra. Det kommer att vara uttrycksfullt och kompromisslöst; systerskap i sin renaste form.

Den 10 november kommer Linda Pira + Imenella + Unruly Gang till Moriskans stora scen.

Biljetter: https://bit.ly/2MUssEL

Tillgängligt för rullstol
Moriskan tar endast kort.
Guldkort gäller ej på denna konsert.

Lär känna Linda Piras musik lite bättre, här hittar du hennes artistprofil på Spotify

Missa inte heller: Malmös internationella skivmässa på Moriska Paviljongen den 10:e november med start kl 10.