Looptroop Rockers Live! Support: Guleed & Eboniks

08 december 2017 | 22:00

25 år. 25 releaser. 25 veckor.

Köp biljett

Det har gått 25 år sedan de fyra vännerna tog sina första steg som Looptroop Rockers i Embees pojkrum i hyreshuslängan i Västerås. Över 1000 spelningar, otaliga albumsläpp och Swedish Music Hall of Fame senare är de hungrigare än någonsin.

För att fira 25 år ordentligt bestämde gruppen sig för att satsa allt på att färdigställa 25 nya låtar/EPs som ges ut varje fredag under 25 veckor med start den 28/4 (årsdagen för första albumet Modern Day City Symphony och Promoes födelsedag)

Bland dessa 25 släpp återfinns rykande färska Looptroop Rockers-låtar blandat med soloutflykter av en punchline-rappande och terränglöpande Promoe, instrumentala och vokala beatvärldar designade av Embee samt ett gäng samarbeten med vokalister och andra musiker som de lärt känna längs vägen.

I höst och våren 2018 spelar Looptroop Rockers i Sverige och Europa. Den 8 december kommer de till Moriska Paviljongen i Malmö för en unik liveshow! Det var länge sen de fyra stod på Malmö-mark, men varje gång blir lika explosiv!

LOOPTROOP ROCKERS LIVE
Fredag 8 december
Förköp: http://bit.ly/2ybebJ2
Dörrar: 22.00, 18 år