Lorentz LIVE / Support: Sammy & Johnny Bennett + Klubb

25 november 2017 | 22:00

Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz! Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm! Lördagen den 25 november kommer han till Moriska Paviljongen med en maffig liveproduktion. 

I höst åkte Lorentz ut på en turné innehållandes några av karriärens absolut största spelningar, med en produktion som överträffar det mesta.

Bara en artist som Lorentz kan hålla ett nytt album hemligt och släppa det utan att säga något innan. Det var precis det han gjorde med enastående ”Lycka till” – årets utan tvekan bästa överraskning. Albumet är både en unik skildring av en av Sveriges största artister och ett av årets mest betydelsefulla släpp på flera plan. Med en perfekt mix av hårt, mjukt, hits och experimenterande har Lorentz utmanat bilden av sitt eget skapande och gjort något alldeles unikt.

Med två av vår tids starkaste och mest definierande popalbum i ryggen, slår Lorentz på stora trumman i höst och ger sig ut på sin största turné hittills.

Lorentz

Lorentz

”Lorentz släpper album med samma självförtroende som sina amerikanska kollegor eftersom han är det närmaste en Drake eller Future vi kommer i Sverige.” – Per Magnusson, Aftonbladet

”Uppföljaren till succén för tre år sen är stabil, välproducerad och stundvis djup som fan.” – Simon Lundberg, GAFFA

SUPPORT: SAMMY & JOHNNY BENNETT

Göteborgsbaserade brödraparet Sammy & Johnny Bennett har tagit hiphopsverige med storm med sin skitigt sammanflätade rap, och har redan kammat hem såväl en Grammis för Årets Nykomling, som lovord från de allra största. I somras landade EP-släpp nummer två – ST. RECK – som även den visade att det här är nästa generations stora svenska hiphopduo.

 

KLUBB / AFTER PARTY
dj LIne-UP:

Maja Goffe – Ett säkert kort för alla dansgolv, erfaren dj & promotor med bla klubben Woohah och Oatly på Way Out West i ryggen.

Lautaro Cubilla – Journalist i Musikguiden i P3, DJ och arrangör som alltid levererar det senaste till Malmö!

Essa Sock aka Easy Boy – HOOPS resident, Moriskan finest och en DJ i världsklass när det kommer till Urban musik!

= GARANTERAT FET VIBE. VI SES!

SÄKRA DIN BILJETT IDAG