Moriskan Soul Sessions: Macaw + Jam

28 september 2017 | 21:00

Varmt välkommen till Moriskan Soul Sessions! Vi presenterar en scen för soul varje torsdag där olika ”hosts” håller i programmet för kvällen. Denna vecka är det dags för Macaw (tidigare Antonia Nordström Band) att ta över scenen med konsert och efterföljande jam.

MACAW

Macaw kommer i höst bjuda på modern soul och jazz! Bandet har tidigare setts på Malmös scener i konstellationer som bland annat Retrospect och Antonia Nordström Band. Med start torsdagen den 28 september bidrar Macaw med bandmedlemmarnas egna kompositioner tillsammans med utvalda kända låtar inom neo soul / modern jazz. Med olika bakgrunder och inspirationskällor kommer Macaw under hösten erbjuda dynamiska konserter med hela bandet i fokus.

BANDMEDLEMMAR

Sång: Antonia Nordström
Elgitarr: Lucas Gullbing
Keys: Joel Selsfors
Bas: Kasper Hellström
Trummor: Viktor Lundahl

ANTONIA NORDSTRÖM

Antonia Nordström är sångerskan och låtskrivaren med riv och värme i rösten som rör sig i svänget där neo-soulen växer. Efter många års spelande, komponerande och utforskande har kompositionerna landat där modern jazz möter soul i en rik harmonik med suggestiva beats med influenser så som Robert Glasper, Erykah Badu, Hiatus Kaiyote m.fl. I ett utmanande tonspråk och en stark sång förstärks både text och känsla i musiken tillsammans med improvisation och groove. Nu kommer Antonia Nordström Band till Moriskan Soul för att bjuda på nyskriven musik och kända klassiker i genren neo soul.

Bandet går på scenen cirka 21.30.

VILL DU HOSTA EN EGEN KVÄLL?

Vill du veta mer eller hosta en egen kväll? Kontakta oss på info@moriskapaviljongen.se

HUNGRIG INNAN KONSERTEN?

Ät din middag i Moriskans Bistro innan kvällens event och säkra era platser!

Köket är öppet från klockan 17.30. Boka bord i Bistron via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35

Kan du inte få nog av Antonia Nordström och MACAWs jazziga vibes? De kommer tillbaka till Moriska Paviljongen redan i oktober.