MACK med Ankan Johansson & Thomas Petersson

05 oktober 2017 | 20:00

MACK intar återigen Moriska Paviljongen – torsdagen den 5 oktober tillsammans med Thomas Petersson och Anders Ankan Johansson. Det blir en humorfylld kväll du inte vill gå miste om!

Anna-Lena har tyvärr blivit sjuk och kan därför inte medverka den 5/10. Ersättare blir ingen mindre än Thomas Petersson, som hoppar in för henne denna kväll.

Thomas Petersson

En av våra mest älskade komiker, hans halländska dialekt och charmiga uppenbarelse kan ingen värja sig emot. Thomas har medverkat i TV-program som ”Så ska det låta”, ”Doobidoo”, ”Time Out” och ”Robins”. Under 2010 gick hans jubileumsturné ”Best of” för utsålda hus. Thomas Petersson har en given plats i landets humorelit och kommer att ha detta under lång tid framöver!

Anders Ankan Johansson

Här är han, den underbart charmiga östgöten som hörts och setts otaliga gånger i svensk radio och tv, i bland annat ”Så funkar det” och ”Anders och Måns”. Denna folkkära kille har setts i julkalendrar, naturprogram och musikaler, inget är honom främmande så länge han får sätta sin humoristiska touch på det! Hans humor är enormt uppskattad av så många och vi är stolta över att få presentera honom här hos oss. Ta chansen att ta del av hans grymt roliga funderingar live på standupscenen!

MACK

MACK grundades i februari 2000 av Lena Frisk och klubben drivs av en ideell förening med samma namn. Med sin rookieverksamhet odlar MACK fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva Sveriges bästa komiker både från den gamla och nya generationen och dessutom i Moriskans vackra spegelsal

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb!

https://www.facebook.com/events/1850011351976438 

SUGEN PÅ MIDDAG?

Hungrig? Passa på att avnjuta en mumsig middag i Moriskans Bistro innan föreställningen. Köket har öppet 17:30-22:00. Boka bord genom att ringa oss på telefonnummer 040-685 40 35 eller via moriskansbistro.se