MACK

09 mars 2017 | 19:30

MACK – Malmö Comedy Klubb!

På scen Adde Malmberg, Martin Svensson och Sandra Westin
Roligaste humorn i Malmö

Adde Malmberg

Ett känt ansikte för de allra flesta och en mycket skicklig komiker. Med sin allmänbildning, bredd och erfarenhet så kan Adde underhålla vilken publik som helst, han varvar skarpa vardagsobservationer med en intim publikkontakt och en energi utöver det vanliga. Med denne härliga skåning på scen kan vad som helst hända!

Martin Svensson

Martin Svensson är en rutinerad komiker med mer än 15 års erfarenhet, han har gjort över 2000 standupföreställningar. Hans vardagsnära humor med massor av igenkänning gör succé på ståuppklubbar och företagsevent runt om i landet. Han är professionell, påläst och en vansinnigt skicklig komiker. Aktuell med den egna showen ”Femtio, frånskild och förvånad”

Sandra Westin

En ny MACK-talang från Staffanstorp som med raska steg närmar sig toppskiktet bland svenska kvinnliga komiker.

MACK

MACK har blivit vald till Sveriges bästa ståuppklubb flest gånger av alla ståuppklubbar i Sverige. 

MACK driver två olika stand up comedy scener i Skåne, MACK på Moriska Paviljongen i Malmö och MACK på Kallbadhuset i Malmö under somrarna. Med sin rookieverksamhet odlar MACK fram nya komiker från vår region. På MACK får man en chans att uppleva både den gamla och nya generationens komiker i en miljö som påminner om New Yorks eller Londons ståupp-klubbar. MACK arrangerar även ofta ytterligare föreställningar där man kan hyra in komiker, föreläsare mm. Bla. På MalmöfestivalenMalmö sommarscen samt Lunds Comedy Festival.

Så kom och se ståupp-komik när den är som bäst, live på Malmö Comedy Klubb!