Makthaverskan Live

04 november 2017 | 19:00

MAKTHAVERSKAN LIVE PÅ MORISKA PAVILJONGEN
Makthaverskan till Malmö den 4 november, som vi längtar!

Biljetter: http://bit.ly/2xtCm4O
____________________________

När Makthaverskan släppte sitt förra album var dom ett svenskt indieband som var väldigt lovande. Nu är dom en internationell angelägenhet!

Förra albumet, II, släpptes 2013. Då hade dom sen första albumet 2009 byggt upp en hängiven skara fans på sina klubbspelningar i Sverige. När II kom så fick dom en hel del uppmärksamhet i Sverige, med helsidor i dom flesta svenska dagstidningar, rotation på P3 med ett par låtar, och gjorde en handfull spelningar i Sverige det året, bl a på festivaler som Way Out West och Popaganda samt sålde slut Pustervik i Göteborg ett par gånger och även Debaser Medis.

Året efter, 2014, slog det till internationellt. Skivan släpptes i USA via det creddiga bolaget Run For Cover, och Makthaverskan gjorde ett par månadslånga turnéer i USA och Kanada, med bl a spelningar på viktiga festivaler som SXSW och CMJ, en Europaturné, och lite annat. 2015 släppte dom även singeln Witness.

Nu 2017, är bandet tillbaka med full kraft! Nya albumet Ill släpps den 13 oktober, och i samband med släppet åker dom ut på Sverigeturné. Skivan släpps på Luxury och slussas ut i hela Europa, hela Nordamerika, samt Japan. Den här skivan är allt man hoppades att en ny Makthaverskanskiva skulle vara!

Pris: 180kr förköp / 200kr dörren
Student/Guldkort: 150 kr
Biljetter: http://bit.ly/2xtCm4O
Lokal: Spegelsalen
Tider: 19.00 – 23.00
Ålder: 18+

Fler KONSERTER i november! Kolla in KAAH den 24 november och Lorentz den 25 november

Samma kväll har vi en stor Halloween-fest i huset dessutom. Du kan läsa mer om Halloweenfesten här:

IT 90’s Halloween Party