Messiah – Den missförstådde profeten + Sandra Ilar

22 september 2017 | 20:30 (Dörrar öppnar 20.00)

Messiah Hallberg – Sveriges mest intressanta och snabbast växande standupartist – ger sig nu ut på sin första soloturné någonsin!

Messiah är den missförstådde profeten som i sin nya standup-show gör upp med sitt förflutna och med stav och en vass tunga missionerar Sverige för en roligare värld!

”När du en dag upptäcker att din scenkaraktär tagit över ditt liv. När de du egentligen föraktar hejar glatt, bjuder på drinkar och ryggdunkar medan dina egna blir de största tvivlarna är det dags för en förändring.”

”Det roligaste som går att se i höst” – Corren
”Messiah är ett komiskt geni” – Aftonbladet
”Otroligt bra!” – Henrik Schyffert
”Namnet till trots ligger han pyrt till på domens dag!” – Expressen

”Messiah Hallberg har på bara ett par år landat i toppskiktet bland landets komiker. Det är lätt att förstå varför.” – Corren

BIOGRAFI

2012 startade Hallberg succépodcasten Geniförklarat tillsammans med Maja Härngren, Christina Nordhager och John Willander Lambrell. Podden röstades fram till Sveriges trettonde bästa podradioprogram 2014. År 2015 turnerade Messiah med stand-up-showen Politiskt Autokorrekt, tillsammans med den norska komikern Martin Beyer-Olsen.

Messiah har på bara några år slagit sig in bland de största namnen i branschen. För närvarande är han dessutom aktuell i TV-programmen Finaste Familjen och Let’s Dance på TV4. Tidigare har Hallberg setts flitigt i bland annat Parlamentet, på RAW Comedy Club och Norra Brunn.

Facebook: https://www.facebook.com/MessiahHallbergOfficial/
Instagram: https://www.instagram.com/messiahhallberg/
Twitter: https://twitter.com/messiahhallberg

SANDRA ILAR

Supportar gör Sveriges bästa (enligt både Aron Flam och Henrik Schyffert) nya-generationens komiker Sandra Ilar. Ilars humor kännetecknas av hård och svart satir med inslag av absurdism. 2010 porträtterades hon som nästa generations komiker i DN, och förra året blev hon nominerad till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan. Sedan februari har hon podden Smultronstället tillsammans med Aron Flam, som behandlar politik och humor.

Sandra Ilar på Twitter: https://twitter.com/sandrailar 
Sandra Ilar på Instagram: https://www.instagram.com/sandrailar/

Vi ses den 22 september!