Mikkeller Biergarten Quiz med Fredric Öslöf

09 juli 19:00

Mikkeller pop-up är tillbaka och den här gången blir det quiz varannan tisdag med Fredric Öslöf, grundare av Popquiz Malmö och På Styret. Det är ett år sedan sist, men nu är väntan över!

Mikkeller Biergarten Quiz
Moriskans Trädgård

Quizstart 19.00

Sommar och quiz på Moriska Paviljongens uteservering är en fantastisk kombination. Skulle det vara dåligt väder har vi gott om plats under taket!

Quiz varannan tisdag. Quizkvällarna kommer innehålla såväl fantastisk öl, som bonusfrågor och småvinster under kvällen.

UPPLÄGG
Mikkeller Biergarten Quiz innehåller musik från populärmusikens historia och samtid, från 1950 till idag. Följdfrågor, anagram och andra överraskningar är att förvänta sig.

HUR LÅNGT QUIZ?
Tanken är att köra ett quiz som är startat, quizat och rättat på 1,5 timme. Blandad musik från 1950 till idag! Introquiz, anagram, följdfrågor, röda tråden etc YOU NAME IT!

PLATSEN
Moriska Paviljongen har lovat att göra lite extra utrymme för oss på uteserveringen, så vi räknar med plats för ungefär 150 personer. Det innebär att det kommer bli plats för ungefär 40 lag varje kväll.

REGLER/HUR MÅNGA FÅR VARA I ETT LAG?
Inget fusk och max 5 lagmedlemmar, kringgår man reglerna genom att använda mobil eller vara fel antal lagmedlemmar under kvällen så räknas inte slutresultatet.

VINSTER
Varje kväll belönas bästa resultat med fina priser för hela laget! Mindre priser delas ut under kvällen. Vi kommer dessutom ha en säsongstabell för lagen som återkommer under sommaren, sista kvällen korar vi en slutgiltig segrare för hela sommarquizet.