Mindfuckness: En föreläsning om att tänka annorlunda

20 mars 2018 | 18.30

Mindfuckness är föreläsningen som inte liknar någon annan! Med inspirerande livsberättelser fokuserar Christian Wass och Pontus Ströbaek på förändringens olika faser. Detta gör de med både humor och allvar. Genom att presentera konkreta verktyg som är användbara både privat och i yrket, levererar de föreläsning som garanterat lämnar avtryck!

Publiksuccén Mindfuckness rullar vidare! För att lära dig hantera, och sedan få till en bestående förändring, krävs det ofta att du tänker annorlunda. Du behöver kunna bemästra både ditt känsloliv och den nya världsbild förändringen för med sig. Vem vill bli stående kvar med en fot i det gamla?

Den här föreläsningen liknar ingen du varit på tidigare. Inspirerande livsberättelser med fokus på förändringens olika faser. Allvar, humor och en smula kaos där allt mynnar ut i konkreta verktyg. Dessa verktyg kommer du att omedelbart kunna använda både i det privata och i din yrkesroll.

Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget. Det blir en kväll som garanterat kommer stöka till det i huvudet och lämna bestående avtryck!

Christian årligen tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar. Han har bland annat blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA. Han har även blivit nominerad till flera talarpriser.

Christian driver en av Sveriges största facebooksidor: ”Vi har kraften c/o Christian Wass”. På sidan har han över 100 000 följare.

Pontus Ströbaek är, enligt sig själv, ett geni och en guru. Han hjälper flera av Sveriges bästa föreläsare med scenspråk och publikkommunikation. Pontus har över 30 års erfarenhet av att stå på scen i olika sammanhang. Han är guldmasknominerad och en uppskattad komiker och hyllad regissör. Med detta har Pontus bestämt sig att förmedla någon form av klokskap tillsammans med Christian.

​Biljettpris: 395 kr

​Bokad biljett går ej att avbeställa, men kan överlåtas. OBS! Om ni är 5 eller fler och hellre vill få faktura, kontakta oss på info@christianwass.se. Priset vid faktura är ovan pris exkl. moms (gäller endast företag och kommuner).

christianwass.se

Missa inte vårens övriga inspirationsföreläsningar!