Mingla med F!

24 februari 2018 | 22:00

Mingel och fest efter Fi:s stora Valkonferens 2018!

Under helgen den 24-25 februari håller Feministiskt initiativ valkonferens och extrainsatt kongress på Moriskan i Malmö. På konferens kommer vi att välja vilka som kommer stå på riksdagslistan och en partiledare samt presentera vårt valprogram. I Feministiskt initiativ blandar vi politik med kärlek och öppna möten! Därför anordnar vi på lördagskvällen den 24 februari mingel och fest som är helt alkoholfritt i spegelsalen på Moriskan. Då är du välkommen hänga med oss!

Ta chansen prata med Feministiskt initiativs partiledare och riksdagskandidater! Eventet är öppet för alla men du måste anmäla dig genom detta formulär:

https://goo.gl/forms/KQjlINP7mdowEn7N2

Det är för att vi ska veta hur många som kommer.

Underhållning

Under kvällen 22-01 kommer DJ Neyney att spela. Hon kommer att blanda väl valda låtar som kommer få alla att skaka igång kroppen inför söndagen och ett kärleksfullt valår.

Stöd oss att nå framgång i valet

Evenemanget är gratis men du får gärna skänka en slant till vår valfond, swisha valfritt belopp till 123 043 80 77 och skriv valfond i meddelandefältet. För fler sätt att skänka pengar till valfonden, se här: https://feministisktinitiativ.se/stodoss/valfonden/