Moriskan Klubb

27 maj 2017 | 21:00

Moriskan klubb för alla nattlig besökare på Moriska Paviljongen! Två dansgolv som ger dig det bästa inom urban, indie och pop. Inatt: Streetlab Skate Party!

Moriskan Klubb den 27 maj bjuder på Streetlab After Party i Stora Salongen och stans bästa Reggae Sound i Bistron. Streetlab gör Skate After Party efter Vans-finalen i Kroksbäcksparken!

✪ ✣ ✤ ✥ Bistron ✥ ✤ ✣ ✪

DJ NEYNEY & TANNAZ AZODI
I Bistron börjar vi redan kl 21.00 med DJ Neyney (Moriskan, Nattstad, Femtastic, Syrran) & Hot Mami aka Selfie Expert aka Bäst musiksmak i stan TANNAZ AZODI! Blir Dj-premiär för denna donna (som dessutom fyller år) så förbered er på riktigt nice Hiphop, Rnb och Soul. De värmer upp för Deng Deng Hifi som tar över 23-03.

DENG DENG HIFI
Det har gått över 10 år sedan DENG DENG HiFi gjorde sin första insats på Malmös urbana musikscen genom att vara de första som fokuserade på roots, dub och sound systemkultur i Skåne. Därefter har det bara gått stadigt framåt med en växande publik, växande soundsystem och en växande katalog på egna skivbolaget Deng Deng Music. Bestående av en kärna av tre dedikerade men ändå olika personligheter och selectors (Dan I Locks, Chris Michael & Junior Roots) har gjort att DENG DENG HiFi fått en viss musikalisk bredd som många andra annars kan gå miste om i roots-djungeln.

DENG DENG spelar oftast på sitt egna ljudsystem, men gör ibland ”juggling-kvällar” såsom denna på Moriskan, då de gräver fram extra dansanta och militanta guldklimpar ur skivgruvan.

✪ ✣ ✤ ✥ Stora Salongen ✥ ✤ ✣ ✪

STREETLAB SKATE LOUNGE
VIP-bar för alla med guld & silver-band på Vans Park Series

TRPL A
Sedan 2009 har Ninjo Bergström och Pierre Zalas satt Malmös klubbscen i gungning med ett driv och en energi utan dess like. Under årens gång har de hunnit ta ett par varv runt vår jordaxel och samlat på sig spelningar på allt från lokala nattklubbar till internationella festivaler. Kanske har du sett dem ett par år i följd spelandes på Valborgsfirandet i Lund tillsammans med 30.000 andra? Eller var du på Skandinaviens största nattklubbsfestival – RAW i Köpenhamn här om året? Kanske har du sett de som uppvärmning inför Maskinen, Panda Da Panda eller Far & Son? Eller har du röjt runt under någon av Ultra Bowls efterfester till deras toner.

TRPL A levererar alltid en kreativ blandning av elektronisk dansmusik med urbana influenser, toppat med lite tropiska tongångar. Dans, röj och allsång blir resultatet när de äntrar scenen och med dessa herrar bakom skivspelarna är festen alltid ett faktum.

KAROLINA PISTOLINA
Denna Gun Shot Woman är inte att leka med!! Hon är en av Skånes främsta street art-konstnärer med utställningar från Ystad till Tokyo! Som DJ levererar hon sömlös Hip Hop från den gyllene eran till idag. Garanterad igenkänning och Head Nods 😉

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35