Moriskan Klubb

24 juni 2017 | 23:00

Moriskan klubb för alla nattlig besökare på Moriska Paviljongen! Två dansgolv som ger dig det bästa inom Hiphop, Rnb, Afrobeat och Dancehall!

Stora Salongen: Dj Easy Boy & M Jay (BRA)
Bistron: Zanzibar med DJ Neyney & Soca Dennis (STHLM)

❖❖❖❖❖❖❖❖❖
 

DJ EASYBOY

Deejay Easyboy har delat scen med artister som Busy Signal, Popcaan, Tarrus Riley, Aidonia, Christ Martin och MM!! Easy Boy är helt klart en av Malmös mest aktiva DJs och känd för sin unika musiksmak och sätt att mixa. Han har en egen 2timmars-show på Din Gata 100,6, och är en sjukt uppskattad DJ inom hiphop, rnb, soul, dancehall, reggae och afrobeat. Lets get this party started! Easy är också promotor och är just nu aktuell med att ta hit Charly Black (JA) på Sverige-turné!

M JAY (BRA)

M Jay är en Dj med mycket erfarenhet inom latin-musik. Han har gästat de bästa latin-klubbarna i Europa, hans har flera kända latin mixer på youtube och han kan leverera från det bästa salsa hits till det mest dansanta reggaeton, en kväll med Dj M Jays musik är en garanterad ny erfarenhet med nya, gamla hits som kan få vem som helst att skaka loss på dansgolvet. En Dj med höga ambitioner som sätter höga krav på sig, så du kan räkna med att du kommer att ha kul om du dansar till Dj M Jays musik.

Ät i Moriskans Bistro innan och få gratis entré till klubben!
Köket är öppet mellan 17.30-22.00. Boka bord via:
www.moriskansbistro.se
☏ 040-685 40 35