Moriskan Klubb

02 juni 2017 | 23:00

Moriskan klubb för alla nattlig besökare på Moriska Paviljongen! Två dansgolv som ger dig det bästa inom urban, indie och pop.

Moriskan Klubb den 2 juni bjuder på Dancehall/Afrobeat/Tropical i Stora Salongen och Hiphop/Rnb/Trap i Bistron. Line Up:

Stora Salongen

FRIDA IRAVE (Tun Up!)
Frida är en av Malmös bästa dancehall Djs och dansare! Grundaren av dansgruppen Irave Original Skankers som har uppträtt på bl.a. Dancehall Madness, Club Honey, Klubb Syrran och Woohah. När Frida spelar kan du förvänta dig de bästa och senaste inom dancehall mixat med afrobeats. Fyah!

DJ PHANTOM (Million Vibes)
DJ Phantom började spela skivor 2006 med sitt eget sound, Phantom sound. 2010 flyttade han ner till Skåne och gick med i Million Vibes sound och är resident DJ på Klubb Living bla. Phantom har delat scen med artister och djs som Busy Signal, Christopher Martin, Tony Matterhorn och David ”Ram Jam” Rodigan. Phantom har ett brinnande intresse för den jamaicanska musiken och ni kan förvänta er en massa dansant och ösig dancehall.

Bistron

DJ TAAZ
Nytt stjärnskott på DJ-himlen som levererar en smakfull mix av Hiphop/RnB, med både det oväntade och det du älskar att höra ute! Taaz Hersi gjorde succé på TV FEH och klubben BABY där hon körde ett tungt set av sexig rnb för Stora Salongen. Nu hettar hon upp Bistron tillsammans med Hussni

HUSSNI AZIZ
Även känd som tidigare programledare från P3 Din Gata har satt sin plats bakom spakarna och spelat på klubbar i Malmö/Helsingborg. Han har öppnat upp för artister som Lazee och Linda Pira. Hans Dj ” Bae” talar för sig själv och är straight butter! En unik taktkänsla och rytm har gjort att han sätter ribban högt inom HipHop/RnB