Moriskan Soul Sessions: D/Troit (DK) + Jam

12 oktober 2017 | 21:00

Moriskan Soul Sessions presenterar en scen för soul varje torsdag där olika ”hosts” håller i programmet för kvällen. Denna kväll presenterar vi det danska soulbandet D/Troit (DK) + Jam!

Moriskan presenterar D/Troit – en explosiv blandning av soul, funk och kärlek! Gruppen debuterade med EP:n ”Do’s Right Thing” 2015, som fick fyra stjärnor i GAFFA. D/Troit bildades 2013 när Toke, Klaus, Stefan, Mads och Jackie bestämde att de skulle följa pojkdrömmen och starta ett soulband. De fem killarna hade varit vänner i många år – ja, några av dem sedan de spelade punkrock tillsammans i tonåren. Efter år av hårt arbete i vardagsrummet och studion på Vesterbro, samt en resa till Austin, Texas, var bandet äntligen en verklighet! Redan innan debut-EP:n släpptes spelades D/Troits musik på nationell radio. Därefter har de hörts utomlands, både i radioprogram och bloggar.
På scen vid 21:30.

VILL DU HOSTA EN EGEN KVÄLL PÅ MORISKAN?

Vill du veta mer eller hosta en egen kväll? Kontakta oss på info@moriskapaviljongen.se
 

HUNGRIG?

Ät din middag i Moriskans Bistro som är öppen fr.o.m 17:30. Bordsbokning sker via moriskansbistro.se eller telefonnummer 040-685 40 35.
 
Vi ses på Moriskan!