Nöjesguiden Smygläsning #10 / JËLLY Live

22 november 2017 | 18:00

Nöjesguiden släpper ett rykande färskt nummer, och firar det med ett ultimat höstmys i vår favoritbistro. Med JËLLY & SIMON DIAMANT!

OSA här: ng.se/smygläsning

Nöjesguiden välkomnar er till en kväll i goda vänners sällskap där vi skämmer bort er med live-uppträdande. Vår lokala stjärna Jëlly Nelly, aka JËLLY, myser till det med oss och bjuder på ett par låtar. Mannen, myten, legenden Simon Diamant Silfverberg spelar skivor och livar upp stämningen i höstmörkret.

Självklart bjuder Nöjesguiden sina första 150 gäster på något gott & läskande, så se till att OSA! Bra priser i restaurangen för den hungrige därefter. Bordsbokning sker via: www.moriskansbistro.se

Tips: Missa inte Lorentz live på Moriskan i helgen!

OM NG

”Nöjesguiden har sedan 1982 drivits med ambitionen att guida våra läsare till det bästa nöjet i Sverige. Nöjesguiden är partipolitiskt obunden, men du kan alltid lita på att vi brinner för jämställdhet. Vi är annonsfinansierade men det redaktionella innehållet är just det – 100% redaktionellt. Vi tror på den goda smaken och vår publicistiska tanke lyder som följer: Vi vill guida dig till det bästa nöjet.”

NG på Facebook