Moriskan Jazz Club pres: NuSwingNation + Jam

06 december 2017 | 21.00

Moriskan Jazz Club fångar upp det senaste på den lokala jazz-scenen, med nationella och internationella inslag, i en miljö som påminner om 20-talets New York. En liten oas för jazzälskaren!

Moriskans omtyckta jazzklubb intar Bistron i vanlig ordning. Det blir en onsdagskonsert med schysst livemusik av duktiga musiker, samt ett gungigt jam efter spelningen som inbjuder alla att vara med och skapa jazzmagi. Denna vecka gästar NuSwingNation Moriskans älskade Jazz Club!

 

NuSwingNation

Lasse Lundström är en av Sveriges mesta basister, och spelar bl a med Anders Bergcrantz Quintet, Rudy Smith, Jens Søndergaard och Ole Kock Hansen. Han är också en kompositör och arrangör av rang.  http://www.lasselundstrom.com

Ed Epstein har varit aktiv på den svenska jazzscenen sedan mitten av 70-talet, och kan höras på en lång rad skivinspelningar som täcker hela hans långa karriär. http://www.pmauriatmusic.com/us/artists/artist/125-ed-epstein

PA Tollbom är en mästertrumslagare och kompositör som hörs allt för lite i dessa tider. Passa på och lyssna på honom nu på Moriskan.

Hanna Söderqvist kommer från Lund men bor för närvarande i Malmö, där hon tog sin sångpedagogexamen vid Musikhögskolan. Hanna frilansar huvudsakligen som sångerska och undervisar vid sidan av. Hon älskar att sjunga bossa nova och swing, och gör det tillsammans med några av regionens finaste musiker. Uppvuxen i ett hem rikt på musik började Hanna sjunga tidigt i livet, ackompanjerad av sin pappa. Några konstellationer värda att nämna är det täta sammarbetet med den musikaliska själsfränden tillika gitarristen Måns Persson, och den skivaktuella vokalgruppen Touché som släppte sin skiva ”But Beautiful” i november.

Bandet intar scenen ca. 21.30.

Hungrig innan konserten?
Boka bord i vår bistro via:
moriskansbistro.se