Ola Söderholm-turnén: Könshumor & politisk analys

25 november 2017 | 19:30

En av de populäraste satirikerna och komikerna i den nya generationen – ger sig ut i landet med sin första soloshow, Ola Söderholm-turnén: Könshumor & politisk analys!

Ola Söderholm kommer till Moriska Paviljongen! Eftersom det är första gången sedan scendebuten för 12 år sedan som Ola turnerar med en soloshow går biljetterna åt fort. Vi rekommenderar att ni omgående införskaffar er stol till detta unika tillfälle.

Standupartisten Ola Söderholm ligger bakom Sveriges största satirpodd Lilla Drevet. Dessutom driver han den – om än inte lika frekventa så dock lika populära och mer personliga podcasten – Februaripodden. Februaripodden driver han tillsammans med sin gode vän Jonatan Unge. Podden har haft hissnande 2 miljoner nerladdningar på bara 13 avsnitt.

Twitter: https://twitter.com/olasoderholm

BIOGRAFI

Ola växte upp i Luleå och debuterade med standup 2005. 2007 vann han humorpriset “Årets Komikaze” och 2010 tilldelades han pris på Stand Up-Galan. Söderholm har suttit i Tankesmedjan i P3 flera år och medverkat i tv-program som Roast på Berns och Hårdvinklat. Dessutom har han arbetat bakom kameran som manusförfattare för en mängd produktioner. Bland annat ligger han bakom humorserien ”Allt faller” tillsammans med Jonas Gardell, Johan Rheborg och Henrik Schyffert. Kort sammanfattat kan vi konstatera att Dala/Norrbotten-sonen är en av våra mest meriterade komiker. Under 12 år sedan scendebuten har han turnérat landet runt på klubbar samt skrivit och arbetat oförtröttligt med manus och dylikt i flera stora komikers projekt.

Senare samma kväll: Lorentz + klubb! Missa inte!